Άρης: Τζάμπα ήττα στην «Opap Arena»

Άρης: Τζάμπα ήττα στην «Opap Arena»

Ο Άρης θα μπορούσε να φύγει αήττητος από το χθεσινό (4/12) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, πλήρωσε, όμως, την αδράνεια της άμυνας του στη φάση του γκολ του Βίντα αλλά και την έλλειψη «καθαρού» μυαλού στην τελική προσπάθεια.

Ο Άρης αγωνίστηκε με συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο στη χθεσινή (4/12) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, πήγε σε μεγάλο μέρος του αγώνα το παιχνίδι εκεί που ήθελε, όμως, γνώρισε, τελικά, μια «κρύα» ήττα, με το γκολ του Βίντα.

Η ομάδα του Μάντζιου κατάφερε να περιορίσει την ΑΕΚ σε μια ανούσια κατοχή της μπάλας, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες. Δεν κατάφερε, όμως, να πάρει το αποτέλεσμα που θα της άξιζε, λόγω της αδράνειας του στην άμυνα στη φάση του γκολ, αλλά και την έλλειψη «καθαρού» μυαλού στην τελική προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης: «Έπνιξαν» πέναλτι υπέρ του Αρη σε σπρώξιμο του Γκατσίνοβιτς στον Οντουμπάζιο (vid)

Στο 6΄ ο Οντουμπάζιο – τον οποίον, πάντως, φαίνεται να σπρώχνει ο Γκατσίνοβιτς -, στο 44΄ ο Μορόν, στο 75΄ και πάλι ο Οντουμπάζιο και στα τελευταία λεπτά οι Κάρλσον και Σαμόρα, δεν έκαναν την σωστή επιλογή, σε φάσεις στις οποίες ο Άρης θα μπορούσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άρης κατάφερε, πάντως, να «μπλοκάρει» την επιθετική ανάπτυξη της ΑΕΚ, που απείλησε μόνο με την ατομική ενέργεια του Μάνταλου, στην οποία είχε απάντηση ο Κουέστα. Ο τραυματισμός και η αναγκαστική αλλαγή του Παναγίδη, που έκανε, ίσως, την καλύτερη του εμφάνιση, αποτέλεσε πλήγμα για τον Άρη, που έχασε και την αμυντική του ισορροπία.

Παρόλα αυτά, συνέχισε να μην απειλείται από την ΑΕΚ. Αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα η ομάδα του Μάντζιου, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκαν σε άσχημη μέρα, τρεις από τους καλύτερους παίκτες της, μέχρι στιγμής, στην αγωνιστική περίοδο, οι Μορόν, Σουλεϊμάνοφ και Νταρίντα.

Αντίθετα, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ζουλ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ενώ όσο άντεξε ο Τζούρασεκ – που έγινε και αυτός αναγκαστική αλλαγή, όπως και ο Νταρίντα – συνέθεσαν ένα πολύ καλό δίδυμο στα χαφ και δεν φάνηκε καθόλου η απουσία του τιμωρημένου Βερστράτε.

Ο Άρης δείχνει ότι βελτιώνεται συνεχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα. Με τις επιστροφές, μάλιστα, των τραυματιών αλλά και τη μεταγραφική ενίσχυση, μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος. Η νίκη στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια, τα εντός έδρας με ΟΦΗ και Λαμία και το εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης, είναι μονόδρομος. Με την ομάδα να δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες για να τα καταφέρει.

ΥΓ. Η ΠΑΕ Άρης δεν έκρυψε τις προηγούμενες μέρες την ενόχληση της για την αρνητική απάντηση της COSMOTE TV στο αίτημα της για αλλαγή ώρας στο χθεσινό (4/12) παιχνίδι – κάτι που δέχτηκε η ΑΕΚ και η Superleague -, προκειμένου να μην χρειαστεί να διανυκτερεύσει η αποστολή στην Αθήνα. Σε αυτό, οφείλεται, πιθανότατα, η απόφαση να μην μιλήσει στην κάμερα του συνδρομητικού ο Άκης Μάντζιος, αλλά ο συνεργάτης του, Γιώργος Χωριανόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ