Το «κλειδί» για νίκη στην Λαμία

Το «κλειδί» για νίκη στην Λαμία

Ο Καρβαλιάλ ζητά ένα δυνατό ξεκίνημα από τους παίκτες του στο ματς με την Λαμία.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται την Τετάρτη στην Λαμία, στο πρώτο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» για το 2024 και στόχος φυσικά της ομάδας του Πειραιά είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η αποστολή των πειραιωτών δεν θα είναι εύκολη, αλλά για τον Ολυμπιακό υπάρχει μόνο η νίκη και ο Κάρλος Καρβαλιάλ ξέρει πολύ ότι η ομάδα του πρέπει να ξεπεράσει το «μπλόκο» στην έδρα της Λαμίας.

Διαβάστε επίσης: «Στο στόχαστρο της Ρεν ο Ιωαννίδης»

Ο Πορτογάλος προπονητής των πειραιωτών έχει μιλήσει τις προηγούμενες μέρες στους παίκτες του για την σημασία που έχει ο συγκεκριμένος αγώνας, όχι μόνο για την βαθμολογική συγκομιδή του Ολυμπιακού αλλά και για την ψυχολογία των «ερυθρόλευκων», καθώς μετά το παιχνίδι στη Λαμία ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη».

Θα είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να πάει στο παιχνίδι με την Ένωση έχοντας πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Λαμία.

Αυτό στο οποίο έχει εστιάσει ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπει στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός.

Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να δει τους παίκτες του να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι και να πιέσουν την αντίπαλό τους, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ που θα διαμορφώσει νέα συνθήκη στο παιχνίδι.

Με λίγα λόγια, ο Καρβαλιάλ θέλει να δει κόντρα στην Λαμία, αυτό που έκαναν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Γιατί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τους Περιστεριώτες ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ τους γηπεδούχους και έκανε φάσεις, αλλά είναι βέβαιο πως ο Καρβαλιάλ θέλει να δει ανάλογη συμπεριφορά και διάθεση από το πρώτο λεπτό του αγώνα στην Λαμία.

Το «κλειδί» λοιπόν για τον Ολυμπιακό στον αγώνα της Τετάρτης, είναι να έχει ένα δυνατό ξεκίνημα και να μην αφήσει να περάσει ένα ημίχρονο χωρίς να έχει βρει δίχτυα, όπως έγινε στο Περιστέρι.

Αυτό θέλει ο Καρβαλιάλ κι αυτό ζητάει από τους παίκτες του, ώστε να πετύχουν οι «ερυθρόλευκοι» τον στόχο τους στον πρώτο αγώνα τους το 2024.

Ο τεχνικός των πειραιωτών θεωρεί πολύ σημαντική για την ομάδα του την παρουσία του Μαντί Καμαρά στον άξονα της μεσαίας γραμμής και ο διεθνής μέσος, που επέστρεψε από την παρτίδα του, θα είναι στο αρχικό σχήμα των πειραιωτών.

Ο Καμαρά είχε κάνει καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι στις Σέρρες, αλλά δεν είχε παίξει στο Περιστέρι, καθώς ήταν ανάγκη να ταξιδέψει στην πατρίδα του για προσωπικό θέμα.

Ο διεθνής χαφ επέστρεψε και ο Καρβαλιάλ περιμένει πολλά από τον Αφρικανό μέσο στο εκτός έδρας ματς με την Λαμία.

Θα πρέπει επίσης εδώ να σημειωθεί ότι στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι, όπως όλα δείχνουν, και ο Ναβάρο, καθώς ο Καρβαλιάλ θέλει να έχει άμεσα στη διάθεσή του τον Ισπανό σέντερ φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ