Ολυμπιακός: Μεταγραφή από κείνες που αλλάζουν τις ισορροπίες…

Ολυμπιακός: Μεταγραφή από κείνες που αλλάζουν τις ισορροπίες…

Τέτοιος παίκτης στα άκρα της επίθεσης δίνει περιθώρια στον Καρβαλιάλ να επανασχεδιάζει επιθετικά την ομάδα του, φέρνοντας τον Φορτούνη στον άξονα

Το παιχνίδι του είναι συναρπαστικό. Κινείται με ταχύτητα και αλλάζει κατεύθυνση αστραπιαία. Ντριπλάρει με όλους του τρόπους και πάει με δύναμη στα μαρκαρίσματα ανακτώντας την μπάλα ο ίδιος για να ξεκινήσει επίθεση. Ο Ζέλσον Μαρτίνς είναι ένας κλασσικός εξτρέμ από εκείνους που δεν περισσεύουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σε αντίθεση με πολλούς εξτρέμ που έμαθαν να παίζουν με ανάποδο πόδι για να συγκλίνουν και να σκοράρουν, ο 28χρονςο Πορτογάλος προτιμά να κινείται από δεξιά και να σερβίρει για τους συμπαίκτες του. Αυτός είναι  ο λόγος που έχει μεγάλο αριθμό ασίστ, μεγαλύτερο κι από τα γκολ που πετυχαίνει.

Ο Ολυμπιακός φέρνει στο ρόστερ του έναν παίκτη από το πάνω ράφι. Παίκτη που άξιζε για χάρη του να πήγαινε ο κόσμος στο αεροδρόμιο. Πρόκειται για μεγάλη μεταγραφή από εκείνες που αλλάζουν τις αγωνιστικές ισορροπίες. Ο Ολυμπιακός αξιοποίησε το γεγονός ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι και ότι το τελευταίο εξάμηνο δεν είχε συμμετοχές με τη Μονακό. Μοιάζει περίεργο να μην παίζει αυτός ο ποδοσφαιριστής αλλά από την στιγμή που δεν έχει μεσολαβήσει κάποιος τραυματισμός, ο Μαρτίνς γρήγορα θα βρει ρυθμό και θα μπορεί να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Τέτοιος παίκτης στα άκρα της επίθεσης δίνει περιθώρια στον Καρβαλιάλ να επανασχεδιάζει επιθετικά την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Ζέλσον Μαρτίνς συναντήσει ξανά τον Ντανιέλ Ποντένσε

Ο ίδιος ήδη σκεφτόταν να μετακομίσει τον Κώστα Φορτούνη από τα πλάγια στον άξονα. Εφόσον ο Ζέλσον Μαρτίνς βρει τον ρυθμό του, οι ερυθρόλευκοι μπορούν να επιστρέψουν στο 4-3-2-1 έχοντας στις πτέρυγες του τον Ζέλσον Μαρτίνς και τον Ποντένσε. Αντιλαμβανόμαστε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την επιθετική ισχύ του Ολυμπιακού. Όλα αυτά βέβαια παραμένουν θεωρητικό σχήμα. Θα περάσουμε από την θεωρεία στην πράξη από την στιγμή που το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού μπει στα γήπεδα. Με τις έγκαιρες μεταγραφικές κινήσει του Ναβάρο και του Μαρτίνς ο Ολυμπιακός δυναμώνει την επιθετική ισχύ της ομάδας του και στέλνει το μήνυμα ότι και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο γίνεται.

Στην Ελλάδα στην επιστροφή στην κορυφή και στην Ευρώπη να πάει όσο μακρύτερα γίνεται. Με την προσπάθεια που κάνει να θωρακιστεί εξωαγωνιστικά ώστε να μην τους παίρνουν τους βαθμούς στα χαρτιά κάνει την προσπάθεια να ενισχυθεί αγωνιστικά ώστε να κατακτήσει τους στόχους του κόντρα στο τοίχος που υψώνεται εναντίον του. Η βούληση του διοικητικού ηγέτη του, όπως εκφράστηκε και στο Πρωτοχρονιάτικό μήνυμά του, παραμένει ισχυρή για την ενίσχυση του Ολυμπιακού. Ο Ζέλσον Μαρτίνς  είναι παίκτης που η απόκτησή του δείχνει τις προθέσεις της διοίκησης να ενισχύσει την ομάδα. Κι είναι προφανές ότι ο Ναβάρο και ο Μαρτίνς είναι οι πρώτες κινήσεις. Θα ακολουθήσουν κι άλλες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ