Ομαδάρα πανέτοιμη για όλα

Ομαδάρα πανέτοιμη για όλα

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ρίχνεται αύριο (Πέμπτη) στην μάχη του Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζοντας την Σπαντάου. Τα λιοντάρια του Πειραιά ετοιμάζονται να γράψουν νέα σελίδα δόξας στην υπέρλαμπρη ιστορία του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στην Γένοβα όπου θα πραγματοποιηθεί το final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο και οι ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι να γράψουν μιαν ακόμα σελίδα δόξας στην ιστορία του συλλόγου.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κατάφερε να προκριθεί με εντυπωσιακό τρόπο στο final 8 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και δεν χωρά αμφιβολία πως οι ερυθρόλευκοι είναι σε θέση να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης. Το έχουν κάνει στο παρελθόν και μπορούν να το επαναλάβουν στην πισίνα της Γένοβα.

Οι πειραιώτες ρίχνονται στην μεγάλη μάχη αύριο το απόγευμα (17:00) αντιμετωπίζοντας στον πρώτο αγώνα την γερμανική Σπαντάου. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και αν οι ερυθρόλευκοι αγωνιστούν βάσει δυνατοτήτων, είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρουν την πρόκριση στον ημιτελικό.

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου και οι φίλαθλοι της ομάδας του λιμανιού έχουν πολλούς λόγους να αισθάνονται περηφάνια για τη νέα μεγάλη επιτυχία.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Ολυμπιακός έδειξε στην διάρκεια της χρονιάς, πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, με τα αποτελέσματα δηλαδή της ομάδας του Πειραιά απέναντι σε κορυφαίους συλλόγους.

Οι πειραιώτες βρίσκονται στην Γένοβα έχοντας πρώτα απ’ όλα στο μυαλό τους τον αγώνα με την Σπαντάου. Αυτό είναι το πρώτο εμπόδιο που καλούνται να ξεπεράσουν οι ερυθρόλευκοι και ο Θοδωρής Βλάχος ζητά από τους παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πρώτο ματς της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά είναι υποχρεωμένος να σκέφτεται πάνω απ’ όλα το πρώτο παιχνίδι και όχι τον τελικό. Οι πειριαώτες είναι σε θέση να ξεπεράσουν το εμπόδιο της γερμανικής ομάδας και αυτό που χρειάζεται για να το πετύχουν είναι προσοχή και συγκέντρωση στο παιχνίδι.

Η παρουσία των ερυθρόλευκων στην γιορτή του ευρωπαϊκού πόλο είναι μιαν ακόμα μεγάλη διάκριση για τον κορυφαίο αθλητικό οργανισμό της χώρας. Είναι μια τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό αλλά παράλληλα είναι διαφήμιση για τον ελληνικό αθλητισμό.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί κι έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι ότι αν οι ερυθρόλευκοι παίξουν στον τελικό του final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός θα είναι ο τέταρτος ευρωπαϊκός τελικός της φετινής σεζόν για τις ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, καθώς έχουν προηγηθεί οι συμμετοχές της γυναικείας ομάδας βόλεϊ η οποία κατέκτησε και τον τίτλο, της αντρικής ομάδας βόλεϊ και της γυναικείας ομάδας πόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ