Νύχτα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Νύχτα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Καταργήθηκαν κανονισμοί και κάθε έννοια ποδοσφαίρου με την διαιτησία του συγκεκριμένου ρέφερι αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε το VAR στο καθαρό γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε και στο πέναλτι μαρς που δεν δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού.

Τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ αποτελούν «μνημείο» ποδοσφαιρικής ντροπής και θα αποτελούν θέμα συζήτησης για πολλά χρόνια.

Η διαιτησία του Σλοβάκου, Μαρχέφκα ήταν με μια λέξη εξοργιστική, καθώς τα σφυρίγματά επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα και με ετσιθελικό τρόπο υποχρέωσαν τους «ερυθρόλευκους» σε ήττα με 2-1.

Διαβάστε επίσης: Μασούρας: «Μας έκλεψαν στο γήπεδο- Αν νομίζουν ότι θα μας πάρουν το πρωτάθλημα έτσι, είναι γελασμένοι»

Η μεγάλη όμως ήττα ήταν αυτή που υπέστη το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μια βραδιά ντροπής με τα όσα έκανε ο συγκεκριμένος διαιτητής (ο Θεός να τον κάνει διαιτητή) στην μεγάλη αναμέτρηση.

Πραγματικά είναι ν’ απορεί κάποιος αν ο Μαρχέφκα έχει ιδέα από αυτά που «έβλεπε» και σφύριζε στο Καραϊσκάκη και μάλιστα τα έβλεπε… μονόπατα. Όλα εναντίον του Ολυμπιακού από το πρώτο λεπτό του αγώνα, με αποκορύφωμα βεβαίως τις δύο φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου.

Για να χάσει λοιπόν ο Ολυμπιακός από την Ένωση, ακυρώθηκε ένα πεντακάθαρο γκολ του Γιώργου Μασούρα και δεν δόθηκε ένα πέναλτι – μαρς σε ανατροπή του Ναβάρο, με τον Σλοβάκο διαιτητή να καταργεί κάθε ποδοσφαιρικό κανονισμό.

Καταργήθηκαν κανονισμοί και κάθε έννοια ποδοσφαίρου με την διαιτησία του συγκεκριμένου ρέφερι αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το VAR και τις δύο φάσεις που προαναφέραμε.

Αυτά που έγιναν εναντίον των πειραιωτών στο αποψινό παιχνίδι έχουν προκαλέσει την οργή του κόσμου του Ολυμπιακού, καθώς όλοι βλέπουν τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα τους.

Και για να είμαστε ακριβείς δεν είναι μόνο τα όσα έγιναν στο σημερινό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην Ένωση, καθώς έχουν προηγηθεί και άλλα διαιτητικά όργια για να μπλοκάρουν την πορεία του Ολυμπιακού.

Αυτό όμως που έγινε απόψε στο Φάληρο ήταν αδιανόητο, αλλά ακόμα κι αυτό, το είδαμε στον «βούρκο» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Σλοβάκος διαιτητής ήρθε στην Ελλάδα, διέλυσε κάθε ποδοσφαιρική λογική με τις αποφάσεις του και θα επιστρέψει στην πατρίδα του λες και δεν έγινε… τίποτα.

Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, δεν πάει άλλο με διαιτησίες τύπου Μαρχέφκα και το ζητούμενο είναι να βρεθεί επιτέλους λύση.

Τι να δείξει κάποιος στην UEFA από αυτό το χάλι; Είναι αυτός διαιτητής που καταλαβαίνει κανονισμούς και σφυρίζει με βάση τα όσα ξέρει όλος ο κόσμος;

Ας δουν και οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας την διαιτησία του συγκεκριμένου ρέφερι, για να… καμαρώσουν τον Μαρχέφκα και άλλους τέτοιους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα έχοντας στο «στόχαστρο» τον Ολυμπιακό, αδικώντας συνεχώς τους «ερυθρόλευκους» με τις αποφάσεις τους.

Κι εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι και οι δύο φάσεις ήταν εύκολες για τον διαιτητή και φυσικά ακόμα ευκολότερες για τοVAR.

Κι όμως οι αποφάσεις του Σλοβάκου ρέφερι διέλυσαν κάθε έννοια ποδοσφαιρικών κανονισμών, προκαλώντας την οργή εκατομμυρίων οπαδών του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ