Τον ΠΑΟΚ τον βλέπει, τον Ολυμπιακό που υποστηρίζει δεν τον βλέπει;

Τον ΠΑΟΚ τον βλέπει, τον Ολυμπιακό που υποστηρίζει δεν τον βλέπει;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως οπαδός του Ολυμπιακού δεν βλέπει τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο; Δεν τον ενδιαφέρει να «καθαρίσει» από το «σύστημα»;

«Τον βλέπω τον ΠΑΟΚ πολύ δυνατό φέτος». Η ατάκα αυτή ανήκει στον Κυριάκο Μητσοτάκη που κατά την παρουσία του στην Ημαθία την περασμένη Παρασκευή μίλησε με πιτσιρικάδες, οπαδούς του ΠΑΟΚ. «Βλέπει μπαλίτσα» ο Πρωθυπουργός καθώς όντως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός φέτος. Μπορεί ο Άρης να του έβαλε stop στο ξέφρενο σερί και να τον έριξε από την κορυφή στο χθεσινό ντέρμπι όμως συνολικά η πορεία και η παρουσία του ΠΑΟΚ φέτος είναι πολύ καλή.

Ο Πρωθυπουργός άλλωστε είναι φίλος του αθλητισμού και γενικότερα παρακολουθεί ειδικά ποδόσφαιρο όπως το έχει παραδεχθεί και όπως ουσιαστικά μας είπε πριν τρεις μέρες. Αφού βλέπει ΠΑΟΚ, που δεν είναι οπαδός του, φαντάζομαι πως θα προσπαθεί να βλέπει και Ολυμπιακός όπου είναι δηλωμένος οπαδός του. Εκτός αν έχει πάθει ξαφνικά και αυτός… Τσίπρα που από Παναθηναϊκός έγινε ΠΑΟΚ έστω για μικρό διάστημα την χρονιά που η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας της μετά από δεκαετίες.

Διαβάστε επίσης: Νύχτα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Και αφού θα βλέπει Ολυμπιακό όλο και κάτι θα έχει πάρει το μάτι του, όλο και κάτι θα έχει δει που θα τον κάνει να… στραβώνει ως οπαδός του. Ναι, έχει θέματα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός και το γνωρίζει καλά. Για αυτό έκανε αλλαγή προπονητή, για αυτό προσπαθεί με νέες μεταγραφές τον Ιανουάριο να αλλάξει τα «κακώς κείμενα». Από την άλλη όμως υπάρχει και ένα ολόκληρο «σύστημα» που κάνει «πάρτι» κατά του Ολυμπιακού. Έχοντας ισοπεδώσει τα πάντα! Μέχρι και το VAR.

Στον Βόλο έγινε το έλα να δεις με Έλληνες διαιτητές, χθες στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ έκανε δεύτερο σερί διπλό με MVP ξανά διαιτητή. Ξένο και πάλι, όπως πέρσι με τον Μάσα έτσι φέτος με αυτό τον απίθανο τον Σλοβάκο Μαρχέφκα. Ακυρώνοντας ένα καθαρό γκολ του Μασούρα, σφυρίζοντας πριν καν σουτάρει ο άσος του Ολυμπιακού για να «αχρηστεύσει» το VAR και λέγοντας «όχι» σε ένα πέναλτι που θα το έδινε και ο… Αλμέιδα τρία λεπτά μετά. Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος για να αλλοιώσει την πορεία ενός αγώνα; Σπαθιά να καταπιεί;

Όλα όσα συνέβησαν χθες τα είδε λοιπόν ο Πρωθυπουργός; Και ως οπαδός του Ολυμπιακού νοιώθει καλά να βλέπει την ομάδα του να «εκτελείται» για πολλοστή φορά από το «σύστημα»; Και αν ως οπαδός μπορεί να μην θέλει να ασχοληθεί, ως Πρωθυπουργός δεν μπορεί να έχει αυτό το δικαίωμα, να κλείνει τα μάτια σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που δεν είναι απλά ποδοσφαιρικό, είναι κοινωνικό. Και πολύ παραπάνω θα έλεγα αν δούμε προσεκτικά τις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού και τις καταγγελίες του Κούγια.

Δεν τον ενδιαφέρει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνησή του η ύπαρξη μιας εγκληματικής οργάνωσης στο λαοφιλέστερο άθλημα; Ή μήπως τα βλέπει αυτός και οι αρμόδιοι Υπουργοί του όλα καλά; Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού τα είπε όλα. Και το ζητούμενο πλέον είναι αν ο Πρωθυπουργός ενδιαφέρεται για μια κατάσταση που ξεφεύγει. Η ατάκα του Γιάννη Μώραλη μετά το τέλος του αγώνα ήταν to the point.

«Προκαλείται η μισή χώρα και μία ολόκληρη πόλη. Αυτό που έγινε σήμερα είναι εξόφθαλμο και παράγινε. Και δεν είναι μόνο σήμερα, αλλά συμβαίνει εδώ και μήνες. Μιλάω και ως δήμαρχος Πειραιά και ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Θα πρέπει κάποιος να παρέμβει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος Έλληνας να μην είδε αυτά που έγιναν σήμερα. Είναι συνέχεια πολλών παιχνιδιών και καταστάσεων που συμβαίνουν. Θα πρέπει να παρέμβουν οι αρμόδιοι» είπε ο Δήμαρχος Πειραιά και αν αφήσουμε στην άκρη τους… γραφικούς/στημένους/άμπαλους ποιος μπορεί να διαφωνήσει μαζί του; Λέτε τελικά ο Πρωθυπουργός;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ