Η… δικέφαλη συμμαχία, ο ύπνος του… δικαίου και η καθυστερημένη αφύπνιση

Η… δικέφαλη συμμαχία, ο ύπνος του… δικαίου και η καθυστερημένη αφύπνιση

Η… δικέφαλη συμμαχία που ελέγχει την ΕΠΟ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να διαμοιράσει τα ιμάτια των εγχώριων διοργανώσεων κατά τέτοιο τρόπο που ο Ολυμπιακός να μείνει εκτός Ευρώπης και ο Παναθηναϊκός εκτός τίτλων.

Κόλπο είναι και μάλιστα πολύ καλά στημένο. Κόλπο που στον Ολυμπιακό είναι γνωστό εδώ και καιρό αλλά στον Παναθηναϊκό έγινε γνωστό με χρονοκαθυστέρηση. Όταν κατάλαβαν ότι οι μαχαιριές δεν θα αφορούν μόνο κόκκινο αίμα αλλά και πράσινο. Θα μου πείτε έπρεπε να οριστεί διαιτητής ο ανεκδιήγητος Νταμπάνοβιτς για να πάρουν γραμμή οι πράσινοι τι συμβαίνει και ποια θα είναι και η δική τους τύχη αν μείνουν άπραγοι παρατηρητές των καταστάσεων. Αυτό είναι άλλης τάξης ζήτημα που έχει να κάνει με ομαδικά στερεότυπα και αντιλήψεις που έλκουν καταγωγή στο μακρινό παρελθόν και όχι στην ζώσα πραγματικότητα.

Το κόλπο περιλαμβάνει την εξόντωση του Ολυμπιακού. Ακόμα και την εκδίωξή του από το πρωτάθλημα. Ένα γενικότερο ξεμπέρδεμα μαζί του. Στο πλαίσιο αυτό ο άφαντος αρχιδιαιτητής μικρό ρόλο έχει να παίξει. Η δουλειά γίνεται στην Αθήνα, στο Πάρκο Γουδί χωρίς αυτόν. Κανονίζει ο αντ αυτού και ορίζει διαιτητές. Δεν υπάρχει νοήμων φίλαθλος που δεν καταλαβαίνει ότι για τον Ολυμπιακό έχει μπει μπροστά και δουλεύει πριονοκορδέλα. Ισως, να εξαιρείται ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού που θεωρεί ότι απλά πρόκειται για κάποια γκολ που ακυρώνονται και για κάποια πέναλτι που δεν δίνονται. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Φαλ στον Ολυμπιακό

Το θέμα έχει σοβαρές πολιτικές διαστάσεις διότι δείχνει καθαρά ότι κάτω από τη μύτη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού κάποιοι κάνουν το δικό τους παιχνίδι στήνοντας εξωθεσμικά κέντρα για να κανοναρχούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να βρεθεί όχι μία αλλά εκατό φορές αυτός που πέταξε την φωτοβολίδα και προκάλεσε το θάνατο του αστυνομικού αλλά να βρούμε κι αυτούς που ασελγούν στο σώμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Φαίνεται πως αυτά είναι ψιλά γράμματα εκτός αν… χοντρύνουν τώρα που τα σκάγια παίρνουν και τον μέχρι προχτές βουβό ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τώρα που η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ πάει και πέφτει πάνω σε αυτά που καταγγέλλει εδώ και εβδομάδες ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αλέξης Κούγιας.

Η… δικέφαλη συμμαχία που ελέγχει της ΕΠΟ και κινεί τα νήματα φαίνεται πως έχει αποφασίσει να διαμοιράσει τα ιμάτια των εγχώριων διοργανώσεων κατά τέτοιο τρόπο που ο Ολυμπιακός να μείνει εκτός Ευρώπης και ο Παναθηναϊκό εκτός τίτλων. Η στάση των παικτών του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον αρχηγό τους Κώστα Φορτούνη το απόγευμα της Κυριακής στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά και κυρίως κόντρα στον Μανούχο και τον VAR Παπαδόπουλο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να χαλάσουν αυτά τα σχέδια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ