Ο Άρης που χτίζεται

Ο Άρης που χτίζεται

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο Πάκο Ερέρα και το παιχνίδι του 80% με 90%, ενόψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Οι δυο τους ήταν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για το χρονικό διάστημα που ο Πάκο Ερέρα, επέστρεψε στην πατρίδα του, μετά την οριστική συμφωνία με τον Άρη. Από την Παρασκευή που ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, έχει συναντηθεί δυο φορές με τον Θόδωρο Καρυπίδη, αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Είναι ξεκάθαρο ότι μέσα στις επόμενες μέρες, μπορεί και ώρες, θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω τα πρώτα ονόματα, που θα προκύψουν από την τελική φάση των συζητήσεων των δυο αντρών. Τόσο σε ότι αφορά τους παίκτες του νυν ρόστερ και το ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν στο Κλεάνθης Βικελίδης και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όσο και για τους παίκτες από την Ισπανία που θα αποκτήσει ο Άρης.

Αυτό που είναι άμεσα, πάντως, ορατό την δεδομένη χρονική στιγμή, χωρίς να χρειαστεί κανείς να περιμένει τα ονόματα, είναι ότι υπάρχει η απόφαση και από τους δυο άντρες, προκειμένου να ακολουθηθεί η ίδια φιλοσοφία με την περσινή αγωνιστική περίοδο σε ότι αφορά το οργανωτικό κομμάτι.

Το ρόστερ του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα έχει στελεχωθεί σε ποσοστό 80% με 90% , μέχρι την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Ο Πάκο Ερέρα θα μπορέσει να δουλέψει τα συστήματα και τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του έχοντας στη διάθεση του σχεδόν όλους τους παίκτες του και στην συνέχεια θα δίνουν, μόνο κάποιες διορθώσεις ή θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση τον Αύγουστο.

Υ.Γ Στην ΠΑΕ Άρης θεωρούν ότι οι μεταγραφικές κινήσεις που θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.

Υ.Γ1 Το τεχνικό τιμ θα στελεχωθεί και με δυο -τρία άτομα, που θα αναλάβουν ρόλο σκάουτερ. Περισσότερες λεπτομέρειες , τις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ