Το πρώτο μεγάλο δίλημμα της ΑΕΚ

Το πρώτο μεγάλο δίλημμα της ΑΕΚ

Η υπόθεση του Ογκνιέν Βράνιες είναι η πρώτη και πιθανότατα η μοναδική που βάζει την ΑΕΚ σε… σκέψεις.

Το θέμα του Ογκνιέν Βράνιες έπειτα από τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για την απόκτησή του είναι στην πρώτη γραμμή. Απασχολώντας όπως είναι λογικό τόσο τον κόσμο, όσο και την ΑΕΚ.

Επί της ουσίας με τον Βόσνιο στόπερ η Ένωση μπαίνει για πρώτη και πιθανότατα τελευταία φορά σε ένα δίλημμα, αναφορικά με το τι θα κάνει αν έρθει επίσημη πρόταση για την αγορά του. Διότι τέτοια, προς το παρόν δεν υφίσταται. Μπορεί στο Βέλγιο να κάνουν λόγο για μια υπόθεση που έχει προχωρήσει σημαντικά, όμως στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση δεν υπάρχει.

Ωστόσο, στο ενδεχόμενο που προκύψει τέτοια, κάτι που μοιάζει και ως πιθανότερο, τότε η ΑΕΚ καλείται να σκεφτεί καλά για το πώς θα την χειριστεί. Πάντα στην περίπτωση που καλύπτει οικονομικά τα θέλω της. Θα αποφασίσει δηλαδή να παραχωρήσει τον κορυφαίο αλλά συνάμα προβληματικό αμυντικό της ή θα… στυλώσει τα πόδια, τόσο για να «κόψει» τον αέρα στην πλευρά του Βράνιες όσο και για να μην απολέσει ένα ακόμα βασικό στέλεχος;

Στο παραπάνω δίλημμα η απάντηση θα δοθεί πιθανότατα σύντομα, ωστόσο αν βάλει κάποιος κάτω όλα τα δεδομένα, τότε η παραχώρηση του έμπειρου αμυντικού ίσως να μην είναι και τόσο κακή επιλογή. Πρώτον, διότι ο Βράνιες είναι ένας έτσι κι αλλιώς απρόβλεπτος χαρακτήρας, για την… ηρεμία του οποίου δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς. Και δεύτερον γιατί το συμβόλαιο του Βόσνιου αμυντικού ολοκληρώνεται του χρόνου, με τον ίδιο να επιθυμεί σε πρώτη φάση ένα μάλλον υπερβολικό ποσό, προκειμένου να ανανεώσει. Χρήματα που αγγίζουν τις απολαβές των Λιβάγια και Μάνταλου, που αυτή τη στιγμή είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι στην ομάδα.

Το θέμα του Βράνιες είναι όπως γίνεται αντιληπτό ιδιαίτερα σύνθετο. Με την απόφαση να είναι καθαρά στο χέρι της ΑΕΚ. Η οποία, ως όφειλε, έχει ήδη μπει στην διαδικασία αναζήτησης πιθανού αντικαταστάτη. Προκειμένου να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα. Ασχέτως με το αν τελικά θα προχωρήσει στην πώληση του Βράνιες. Που προς το παρόν υπάρχει μόνο στα δημοσιεύματα του Βελγίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ