Όλα τα «φώτα» στον Πορτογάλο

Όλα τα «φώτα» στον Πορτογάλο

Οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν στα τέλη της εβδομάδας την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν και τα «φώτα» πέφτουν στον Πορτογάλο. Ο πολύ σημαντικός ρόλος του 48χρονου τεχνικού σ’ ένα κομβικό καλοκαίρι για τους πειραιώτες. Το Ζέεφελντ, οι αποφάσεις για το ρόστερ και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε θέση εκκίνησης ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και στο μεγάλο λιμάνι θέλουν ν’ αφήσουν πίσω τους την περσινή σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν την προετοιμασία τους αυτή την εβδομάδα με την πρώτη συγκέντρωση στο Ρέντη και στις 25 Ιουνίου θα αναχωρήσουν για το Ζέεφελντ εκεί που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Τα καλοκαίρια είναι για τις μεταγραφές, συνήθιζε να λέει ένας φίλος κι έχει δίκιο. Τα ονόματα κάνουν «παρέλαση». Γράφονται και λέγονται πολλά. Από αυτή την εβδομάδα όμως το όνομα που περνά σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό, δεν είναι κάποιου παίκτη ή ενός μεταγραφικού στόχου των πειραιωτών.

Τα «φώτα» πέφτουν πλέον στον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς τώρα είναι η ώρα που «μιλάει» ο προπονητής. Και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων είναι αυτός που θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας του Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την περσινή χρονιά και ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Επιστροφή στην κορυφή. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Και ξέρει επίσης ότι το φετινό καλοκαίρι είναι κομβικό για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός βάζει μπροστά την εφαρμογή ενός νέου πλάνου και για να στεφθεί από επιτυχία αυτή η προσπάθεια, χρειάζεται να βοηθήσει πολύ και ο προπονητής της ομάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι λοιπόν έτοιμος για να προχωρήσει το αγωνιστικό πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του.

Είναι έτοιμος να θέσει τις προϋποθέσεις που θεωρεί απαραίτητες για να μπουν οι σωστές βάσεις κι αυτό άλλωστε είναι και το βασικό ζητούμενο για την ομάδα του λιμανιού. Ο Πορτογάλος καλείται να πάρει τις σωστές αποφάσεις σε ότι αφορά το ρόστερ, πρέπει να βρει τρόπους για να περάσει στην ομάδα την φιλοσοφία του και το κυριότερο, είναι υποχρεωμένος να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την καλοκαιρινή προετοιμασία των πειραιωτών.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και πολλές μέρες στην χώρα μας και τα θέματα που τον απασχολούν δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις μεταγραφικές κινήσεις των ερυθρόλευκων. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε καθημερινές συναντήσεις με τους συνεργάτες του και συζητούσαν τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί ο Ολυμπιακός στην διάρκεια της προετοιμασίας του.

Και οι πρώτες εικόνες από την φιλοσοφία του νέου προπονητή των ερυθρόλευκων θα φανούν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ. Επί αυστριακού εδάφους θα «ανοίξει τα χαρτιά» του ο Πορτογάλος προπονητής για την ομάδα που σχεδιάζει ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτός που έχει πλέον την κατάσταση στα χέρια του και οι φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν με τις κινήσεις του Πορτογάλου προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ