«Δεν έχω πάει Μαιάμι. Αμερική, έχω πάει»

«Δεν έχω πάει Μαιάμι. Αμερική, έχω πάει»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο έρωτας Λυκουρέζου-Καλογρίδη, η Λίτσα Πατέρα, η Βάνα Μπάρμπα η Σάσα Σταμάτη κι ένας, ανώνυμος ηλικιωμένος κολητηριτζής. Ο Κώστας Καίσαρης κάμει ζάπινγκ στη επικαιρότητα.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Όταν υπάρχουν πολιτικοί άνδρες σαν τον Σταύρο Θεοδωράκη. Πρώην δημοσιογράφο, εστιάτορα, αρχηγό, κόμματος και νυν υπαρχηγό της Φώφης στο Κίνημα Αλλαγής. Το τι θα αλλάξουν Γιωργάκης, Φώφη, Βενιζέλος, Λοβέρδος που και τα λοιπά εκλεκτά στελέχη του Κινήματος και καταστροφείς, της χώρας, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Ο εν λόγω Θεοδωράκης λοιπόν, έσκυψε σ ένα ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα με αίσθημα ευθύνης. Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ζήτησε τη κατάργηση όλων των πλαστικών υλών μίας χρήσης, από το κυλικείο της Βουλής: Ποτήρια, καλαμάκια, μπουκάλια, πιάτα, μαχαιροπήρουνα κλπ. Αν δεν πάρουμε εμείς στα χέρια μας, τη προστασία του περιβάλλοντος ποιος θα τη πάρει; Ο Σταύρος Θεοδωράκης δείχνει το δρόμο. Άξιος. Η πατρίδα βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.

ΜΑΧΑΙΡΙ 61% στις συντάξεις χηρείας με το Νόμο Κατρούγκαλου. Σπάει όμως από την αριστερή κυβέρνηση, η Β Αθήνας και η διαπλοκή. Αυτή η ντροπή, να εκλέγονται 44 βουλευτές, σε 34 δήμους, από 1.5 εκατομμύρια ψηφοφόρους. Κάτι που ουδείς μέχρι σήμερα, είχε τολμήσει.

ΜΕ αναστολή τα 26 χρόνια φυλακή σε Λιακουνάκο και σία. Για μίζες στην αγορά όπλων. Έτσι πάει. Άλλο όπλα, άλλο μολότοφ.

ΜΕΙΟΝ ένας μισθός, από τη μείωση του αφορολόγητου. Για μηνιαίες αποδοχές 600 και 700 ευρώ. Τα ομόφυλα ζευγάρια όμως, έχουν το δικαίωμα της υιοθεσίας.

ΣΤΟ μεταξύ συγκλονίζει ο έρωτας του Αλέξανδρου Λυκουρέζου-Νατάσας Καλογρίδη. Πράγματι. Στα 84, μεταξύ 90 και θανάτου, δηλαδή, δεν έχεις να δώσεις πουθενά λογαριασμό.

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ η απόσταση μεταξύ του Κινήματος Αλλαγής και του Ευρωβουλευτή του Ποταμιού Μίλτου Κύρκου. Ο οποίος διαφώνησε με το αίτημα της Φώφης για άμεσες εκλογές. Είναι αυτό που λέει, χέστηκε η Φατμέ.

ΑΠΟ που κι ως που, πανηγυρίζει ο σύντροφος Πολάκης, επειδή η χήρα Μπαλταδώρου θα πάρει σύνταξη 3.100,ευρώ; Από το κομματικό ταμείο, του Σύριζα, βγαίνουν τα λεφτά;

ΤΕΛΙΚΑ, η Ελένη Αυλωνίτου, δεν είναι μόνη. Υπάρχει ολόκληρο κοπάδι. Όπως η συντρόφισσα, Εύη Καρακώστα, βουλευτίνα του Σύριζα. Η οποία εξέφρασε την εξής επιστημονική άποψη: «Οι καισαρικές στις οποίες η χώρα μας διαθέτει τη θλιβερή πρωτιά, ο τρόπος που έρχεται το νεογνό στη ζωή, παίζει καθοριστικό ρόλο, στο τρόπο που θα ζήσει, η βία είναι εμφανώς παρούσα στη υπόλοιπη ζωή». Και καλά ο Κοεμτζής και ο Πάσαρης; Ο Καλιγούλας, ο Τζένκινς Χαν κι ο Ιβάν ο Τρομερός, είχαν βγει με καισαρική; Και πάλι καλά να λέμε. Ακόμα είμαστε στον Ιούνιο. Σκέψου τι έχει να γίνει, όταν θα σφίξουν οι ζέστες.

ΕΦΑΨΙΑΣ. Παππούς, 81 ετών παρενόχλησε σεξουαλικά 19χρονη σε λεωφορείο στη Λαμία. Και διαμαρτύρονται οι ανεπρόκοποι οι Έλληνες, επειδή αυξάνονται τα όρια ηλικίας για τις συντάξεις. Όταν δηλαδή στα 81 του σηκώνεται και κάνει κολλητήρι στο λεωφορείο, δεν μπορεί να δουλέψει;

Η ΠΛΕΟΝ διάσημη μελλοντολόγος των Βαλκανίων, Λίτσα Πατέρα, το ξεκαθάρισε ρητά και κατηγορηματικά: «Δεν νοσηλευτικά ποτέ. Δεν έχω καρκίνο». Ο κόσμος καίγεται και το νιμού χτενίζεται.

ΚΙ επειδή ενίοτε κάνει και πολύ καλή χωρίστρα, ιδού η Βάνα Μπάρμπα και η δήλωσή της που χρήζει Νόμπελ ειλικρίνειας: «Ποτέ δεν πήγα με άντρες που είχαν πολλά λεφτά».

ΛΙΤΟΤΗΤΑ, μέχρι το 2022 τουλάχιστον, αποτυπώνουν τα μέτρα και το νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Συντάξεις και αφορολόγητα που θα μειωθούν κλπ. Και τι έγινε; Η Βουλή χθες Σάββατο ντύθηκε, για πρώτη φορά, με τα χρώματα, του gay pride.

ΚΑΙ κλείνω με τη συγκλονιστική Σάσα Σταμάτη. Σε ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου, αν έχει πάει στο Μαϊάμι απάντησε: «Όχι. Στην Αμερική έχω πάει». Τα έχουμε ξαναπεί, δεν ψάχνουνε για μορφωμένες, για όμορφες ψάχνουνε.

Στη μουσική επιλογή, Bob Dylan and Susan Tedeschi-Highway 61 Revisited.

https://youtu.be/41ZyPLwA0S8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ