Μια όμορφη Κυριακή, το Αγρίνιο, ο Βόλος και το CAS…

Μια όμορφη Κυριακή, το Αγρίνιο, ο Βόλος και το CAS…

Το 4Χ4 του Μεντιλίμπαρ με στυλ… αγχωτικό, οι αντοχές που δοκιμάζονται, τα δύο καθοριστικά «τρίποντα» που πρέπει να ακολουθήσουν και η κανονική βαθμολογία.

Στο -5 λέει η βαθμολογία ο Ολυμπιακός. Στην 4η θέση του πρωταθλήματος. 55 η ΑΕΚ, 54 ο ΠΑΟΚ, 52 ο ΠΑΟ, 50 ο Ολυμπιακός. Και την Τετάρτη εμβόλιμη για να κλείσει η κανονική περίοδος την Κυριακή. Την ΑΕΚ να έκανε παρέλαση στην πάντα φιλόξενη Λαμία όπου «τρέχει» ένα εντυπωσιακό σερί, τον ΠΑΟΚ να ανατρέπει το ματς στο Αγρίνιο και τον Ολυμπιακό με Ελ Καμπί και Ποντένσε να φέρνει τα πάνω-κάτω στο «παγωμένο» Καραϊσκάκη απέναντι στον πολύ καλό Αστέρα.

Μια τιμωρία βλέπετε δύο αγωνιστικών που ξεχρεώθηκε. Πακέτο με το ματς στα χαρτιά στον ΠΑΟ και το -1 στον Ολυμπιακό. Χωρίς δικαστήρια; Ο Ολυμπιακός θα ήταν στο -4 με ένα ματς λιγότερος, στην τρίτη θέση. Τι τα θυμήθηκα τώρα αυτά; Μα, λογικά μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τα μαντάτα από την Λωζάνη. Η υπόθεση «Χουανκάρ» θα κλείσει οριστικά στο CAS που αναμένεται να βγάλει την απόφαση της μέσα στις επόμενες μέρες καθώς χωρίς αυτήν δεν υπάρχει επικύρωση βαθμολογίας, άρα και πλέι οφ. Και εκεί θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια και πως θα ξεκινήσουν οι ομάδες στην τελική ευθεία για τον τίτλο και την τελική κατάταξη.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Κηφισιά 1-1: Κι όμως… πήρε βαθμό ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κηφισιά (vid)

Όπως και να έχει οι επόμενες δύο αγωνιστικές είναι καθοριστικές για όλους. Για τον Ολυμπιακό αναμένονται ζόρικες όπως ήταν και το ματσάκι με τον Αστέρα. Αναμενόμενο για όσους καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι να παίζεις κάθε τρεις μέρες τόσο απαιτητικά παιχνίδια. Η κούραση είναι μεγάλη, οι πολλές αλλαγές και μάλιστα για μια ομάδα που έχει αλλάξει πολύ από τον Ιανουάριο εμφανίζουν θέμα ομοιογένειας και όλα αυτά φρόντισε να τα εκμεταλλευτεί ο πολύ καλός Αστέρας. Δεν είχε όμως απάντηση στους Ελ Καμπί και Ποντένσε που ως καλοί… σωματοφύλακες του Μεντιλίμπαρ μπήκαν στην επανάληψη και γύρισαν το παιχνίδι.

Πέμπτη σερί νίκη για τον Ολυμπιακό, 4Χ4 για τον Βάσκο προπονητή που άνοιξε και άλλο το ροτέισον και όπως είπε έχει 28 παίκτες και θα τους εκμεταλλευτεί όλους από την στιγμή που οι αλλαγές στην 11αδα είναι απαραίτητες από ματς σε ματς με τις συνεχόμενες «διαβολοβδομάδες». Και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός πάει στο Αγρίνιο για μια ακόμη δοκιμασία ξέροντας πως κάθε πόντος πλέον είναι… χρυσάφι. Και όταν κυνηγάς δεν μπορείς να πετάς βαθμούς, δεν «παίζει» ρόλο καμία δικαιολογία, βάσιμη ή όχι. Με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη και με τον Βόλο την Κυριακή ο Ολυμπιακός οφείλει να πάρει 6 βαθμούς ξέροντας πως θα βρει ομάδες… αρματωμένες απέναντι του.

Το βασικότερο όμως για τον Ολυμπιακό είναι πως διατήρησε την ηρεμία του σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν. Με τον Μεντιλίμπαρ να βρίσκει αυτή την φορά στην δεύτερη προσπάθεια τον τρόπο για να πάρει άλλη μια νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ