ΑΕΚ : Με αυτούς που πρέπει

ΑΕΚ : Με αυτούς που πρέπει

Η κουβέντα περί αποψίλωσης του κιτρινόμαυρου ρόστερ, ο Βράνιες και οι προσθήκες

Τα όσα προκύπτουν από την μεριά του Ογκνιέν Βράνιες αλλά και από το Βέλγιο δείχνουν πως η αποχώρηση του Βόσνιου στόπερ από την ΑΕΚ με προορισμό την Άντερλεχτ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Εφόσον οι Βέλγοι καλύψουν τα «θέλω» των Κιτρινόμαυρων η άποψή μου είναι πως ο παίκτης πρέπει να πωληθεί. Καθώς θα εξοικονομηθούν οι πόροι για να έρθει ισάξιος ή και καλύτερος αντικαταστάτης του, που θα αποτελεί παράλληλα επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Το μοναδικό ζήτημα για την συγκεκριμένη υπόθεση είναι το οικονομικό, που αν καλύψει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ θα απλοποιήσει αρκετά τα πράγματα για την Ένωση. Άλλωστε μπορεί ο Βράνιες να είναι ένας στόπερ με πολλά προσόντα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν ήταν λίγες και οι φορές που δημιούργησε πολλά και σοβαρά προβλήματα στην ομάδα. Οπότε εφόσον βρεθεί ο τρόπος η ΑΕΚ να αποσπάσει από την πώλησή του ένα πολύ σημαντικό ποσό, τον δίνει με… κορδέλα.

Στα παραπάνω, θα απαντήσει κάποιος με το επιχείρημα πως η ομάδα θα χάσει ένα ακόμα βασικό στέλεχος. Έφυγε ο Αραούχο, αποχώρησε ο Λάζαρος, τώρα το ίδιο είναι πιθανό να συμβεί και με τον Βράνιες. Σίγουρα μιλάμε για τρεις βασικές μονάδες της ΑΕΚ, όμως ο τρόπος να αντικατασταθούν υπάρχει.

Η Ένωση άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως πατά πάνω στην περυσινή σεζόν, αλλάζοντας ωστόσο αρκετά πράγματα. Κάτι απολύτως λογικό, αν αναλογιστούμε πως πλέον στο τιμόνι της βρίσκεται ένας νέος τεχνικός.

Ο δρόμος μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων είναι μακρύς. Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν θα γίνουν και εκτιμώ πως ο τρόπος που κινείται η ΑΕΚ στα μεταγραφικά θα αποδώσει καρπούς. Κρατώντας δηλαδή χαμηλά την μπάλα και περνώντας από «κόσκινο» κάθε περίπτωση που θα προκύπτει.

Άλλωστε ο κορμός της περυσινής επιτυχίας βρίσκεται στη… θέση του. Αυτό που απαιτείται είναι κάποιες ποιοτικές κινήσεις, που δεν είναι απαραίτητο να είναι πολλές σε αριθμό.

Ένας φορ, δύο εξτρέμ, ένας χαφ και ένας στόπερ αν πωληθεί ο Βράνιες δείχνουν αυτή τη στιγμή ως οι «σίγουρες» προσθήκες από μεριάς Κιτρινόμαυρων. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι απαραίτητα και οι μοναδικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ