Α, ρε κατακαημένε Πογιέτ…

Α, ρε κατακαημένε Πογιέτ…

Η Λίγκα αποφασίζει την Τετάρτη για το αίτημα του Πογιέτ. Και μόνο ότι περίμεναν την κλήρωση των πλέι οφ και δεν το έκαναν άμεσα δεκτό, καταλαβαίνεις…

Στις 21 Μαρτίου η Εθνική μας παίζει τον (ελπίζουμε) πρώτο «τελικό» με το Καζακστάν. Αν νικήσει πάει μετά στην Γεωργία ή Λουξεμβούργο για το μεγάλο ματς πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γερμανίας το καλοκαίρι.

Η Εθνική ομάδα που ψάχνει μια επιτυχία μετά από καιρό έχοντας ήδη δείξει σημάδια ανάκαμψης τόσο μέσα από το Nations League που της έδωσε το δικαίωμα της δεύτερης ευκαιρίας όσο και από την προσπάθεια των προκριματικών με Γαλλία και Ολλανδία.

Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο για την ακρίβεια το αίτημα του Ομοσπονδιακού προπονητή για να έχει λίγες μέρες νωρίτερα τους διεθνείς ώστε να προετοιμάσει καταλληλότερα την ομάδα για το πρώτο κρίσιμο ματς θα είχε γίνει δεκτό… πριν το κάνει. Για την ακρίβεια; Δεν θα χρειαζόταν να κάνει αίτημα, θα το είχε υπολογίσει στο πρόγραμμά της η Λίγκα.

Διαβάστε επίσης: Γιαννακόπουλος: «Στο τέλος της χρονιάς ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα» (vid)

Εδώ όμως είναι… Ελλάντα. Που κουμάντο κάνουν αυτοί που δήθεν κόπτονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως τότε με την… επανάσταση της «τρόικας» και τους «δικούς της» στην ΕΠΟ με την περίφημη «εξυγίανση». Εδώ όχι μόνο δεν έχουν απαντήσει στο αίτημα του Πογιέτ αλλά περίμεναν να δουν πρώτα την κλήρωση των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και μετά θα βρεθούν την Τετάρτη για να τα πουν. Και να αποφασίσουν κάτι που από ότι φαίνεται και ακούγεται εδώ και μέρες έχει ήδη αποφασιστεί.

Αυτοί που κάνουν κουμάντο βλέπετε στην Σούπερ Λιγκ δεν ενδιαφέρονται για την Εθνική ομάδα. Ποτέ δεν ενδιαφέρονταν, μόνο για το πώς θα την πάρουν από το Καραϊσκάκη για να την… γυρνοβολάνε χωρίς γήπεδο μέχρι να γίνει η ΟΠΑΠ Αρένα ώστε να την… προσγειώσουν εκεί.

Δικαίωμα τους βεβαίως που θα παίζει η Εθνική και στην τελική το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι και το πιο καινούργιο στην χώρα, όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε τι στάση θα έχουν και στο θέμα που καθορίζει πολλά για τον Πογιέτ και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ειδικά τώρα που ξέρουν την κλήρωση η οποία βρήκε τον Ολυμπιακό να είναι ο πιο άτυχος της υπόθεσης καθώς ανάμεσα στα ματς με την Μακάμπι παίζει με τον ΠΑΟ ενώ μετά την ρεβάνς αν δεν περάσει το αίτημα του Ουρουγουανού θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με την ΑΕΚ να έχει εκδρομή στην Λαμία για την πρεμιέρα περιμένοντας ξεκούραστα τον κουρασμένο Ολυμπιακό.

Τον Ολυμπιακό που «τρέχει» 7Χ7 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, που πλέον είναι 3ος στο -3 από τον ΠΑΟΚ και το -2 από την ΑΕΚ και που αν έπαιζε και με τους ίδιους όρους που παίζουν και οι άλλοι υποψήφιοι διεκδικητές του τίτλου θα ήταν αυτή την στιγμή το πρώτο φαβορί.

Αλλά είπαμε, πρώτα περίμεναν την κλήρωση που – κοίτα να δεις μια ατυχία – έκατσε «βαριά» στον Ολυμπιακό και μετά θα τα πούνε για την δεύτερη αγωνιστική. Και ο Πογιέτ περιμένει πως αντί για Δευτέρα πρώτη προπόνηση θα έχει από την Παρασκευή τους παίκτες του.
Α, ρε κατακαημένε Πογιέτ που έλεγε και ο Βέγγος…

Υ.Γ. Στο αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή με τον ΠΑΟΚ λόγω Ευρώπης, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ και ο Άρης είχαν πει όχι. Τέσσερις ομάδες είχαν πει… όχι χωρίς να το πουν. Και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός πήγε στην Τούμπα και έριξε 4. Σε καλό του βγήκε. Όσοι νομίζουν πως αν τον φέρουν ξανά στα όρια του θα τον λυγίσουν κάνουν λάθος. Το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να βλάψουν την Εθνική ομάδα. Όχι πως τους νοιάζει βεβαίως…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ