Άρης: Το κερδισμένο στοίχημα και η «προσγείωση» ενόψει Λαμίας

Άρης: Το κερδισμένο στοίχημα και η «προσγείωση» ενόψει Λαμίας

Ο Άρης γιόρτασε με φαντασμαγορικό τρόπο τα 110α γενέθλια του και στρέφει, πλέον, την προσοχή του στη συνέχεια των πλέι οφ, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο (31/11) παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ούτε οι ίδιοι οι διοργανωτές των εκπληκτικών αυτών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 110 χρόνων από την ίδρυση του Άρη, δεν θα περίμεναν, ίσως, ότι θα έχουν τόσο μεγάλη επιτυχία. Ένα διήμερο στο οποίο άπαντες «χόρτασαν» Άρη και ο τεράστιος αυτός σύλλογος γιόρτασε τα γενέθλια του όπως τους άξιζε.

Στιγμές συγκίνησης, στιγμές μεγαλείου, στο γκαλά που έγινε το βράδυ της Κυριακής (24/3) στο «Ολύμπιον», με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων που συνέβαλαν, που έβαλαν το δικό τους «λιθαράκι», μικρό ή μεγάλο, στο να γιγαντωθεί ο Άρης Θεσσαλονίκης, στο να γράψει «χρυσές» σελίδες στην ένδοξη ιστορία του.

Διαβάστε επίσης: Γεωργία-Ελλάδα: Τους προσβάλαμε, μας τιμώρησαν

Ακόμα πιο εντυπωσιακό το σκηνικό τη Δευτέρα (25/3), ανήμερα της εθνικής μας εορτής, όπου η Θεσσαλονίκη πλημμύρισε από άκρη σε άκρη στα κιτρινόμαυρα και γιόρτασε για τον Άρη της.

Χιλιάδες οπαδοί, χιλιάδες φίλοι της ομάδα πλημμύρισαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης, με επίκεντρο την πλατεία Αριστοτέλους. Φορώντας φανέλες, σημαίες και φωνάζοντας υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας. Μια τεράστια γιορτή, μια «γροθιά», με τους αθλητές όλων των τμημάτων και ειδικά τους παίκτες του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου να γνωρίζουν την αποθέωση.

Με τους τελευταίους να λαμβάνουν, για ακόμα μια φορά και ξεκάθαρα, το μήνυμα από τους οπαδούς τους. Την λαϊκή απαίτηση για κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Με τις εκδηλώσεις να γίνονται ακόμα πιο όμορφες και να παίρνουν ακόμα πιο ξεχωριστό χρώμα, από τα χιλιάδες μικρά παιδιά που παραβρέθηκαν σε αυτές. Το μέλλον του Άρη.

Σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πρέπει να αφήσει πίσω τους εορτασμούς, κρατώντας, βέβαια, τη θετική αύρα από την υποστήριξη του κόσμου και να προσηλωθεί στις αναμετρήσεις των πλέι οφ που ακολουθούν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΥΓ. Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για τον Άρη, σε ότι αφορά την αυριανή (28/3) σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΟ. Οι κιτρινόμαυροι δεν πρόκειται να αλλάξουν τη θέση τους, έχοντας, σύμμαχο τους και την προκήρυξη της διοργάνωσης.

ΥΓ1. Ο τελικός του Κυπέλλου θα πρέπει να γίνει στο «Πανθεσσαλικό», με συνθήκες απόλυτης ισονομίας. Με τους δυο αντιπάλους, δηλαδή, να παίρνουν τον ίδιο ακριβώς αριθμό εισιτηρίων. Σε ένα γήπεδο που είναι εθνικό και η κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του τελικού, με κόσμο στις εξέδρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ