Εθνική Ελλάδας : Σκίμπε, αλλά μήπως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο

Εθνική Ελλάδας : Σκίμπε, αλλά μήπως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής στηρίζουν τον Σκίμπε, αλλά μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν...

Είναι από εκείνες τις φορές που οι παίκτες κάνουν «χαλάστρα». Αντί να καθίσουν φρόνιμα και να πληροφορηθούν τον εκλεκτό της ΕΠΟ για τη θέση του προπονητή της Εθνικής αυτοί βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο και δηλώνουν την στήριξή τους στον Μίκαελ Σκίμπε. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος έχει άποψη δική του για τον διάδοχο του Μίκαελ Σκίμπε.

Είναι πολύ πιθανό να μην χρειάζεται κιόλας. Το «κύμα» για την αντικατάσταση του Μίκαελ Σκίμπε έρχεται από έξω προς τα μέσα. Κανένας δεν ασχολείται -πλην του Ζήση Βρύζα- με το αν κάνει ή δεν κάνει ο Γερμανός τεχνικός. Με ποια κριτήρια άλλωστε να κρίνουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και στη λεγόμενη τεχνική επιτροπή και να αξιολογήσουν τον προπονητή. Το «κύμα» για την αντικατάστασή του δεν έχει να κάνει με κάποια αξιολόγηση του έργου του.

Ο Σκίμπε ήταν επιλογή της διοίκησης Γκιρτζίκη και ως τέτοια «επιβάλλεται» να απομακρυνθεί. Οι νέοι ένοικοι στο Πάρκο Γουδί έχουν εντολή να μην θυμίζει τίποτα εκεί μέσα ότι πριν από αυτούς υπήρχαν άλλοι οι οποίοι ενδεχομένως είχαν κάνει και κάτι καλό. Πέρα όμως από αυτό υπάρχει και η ανάγκη να βολευτούν τα «δικά μας παιδιά». Μόνο που εδώ δυσκολεύουν τα πράγματα για την διοίκηση του Βαγγέλη Γραμμένου που αναγκαστικά λειτουργεί σαν υπηρέτης δυο αφεντάδων. Ο εκ βορρά ορμώμενος θα επιθυμούσε στον πάγκο της Εθνικής τον Άγγελο Αναστασιάδη ώστε να εξοφληθούν κάποια σχεδόν διαμαρτυρημένα γραμμάτια.

Ο εκ Νότου ορμώμενος θα προτιμούσε κάποιον νεότερο όπως ο Δώνης και ο Δέλλας. Άντε να βρεις άκρη. Υποθέτω ότι το θέμα θα συζητηθεί σε αίθουσα του «Μακεδονία Παλλάς» όπου την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσουν οι κεφαλές της ΕΠΟ, υποθέτω χωρίς την παρουσία του «ξενοδόχου»… Ας ελπίσουμε ότι η ομόθυμη επιθυμία των παικτών θα βγάλει από την δύσκολη θέση τον κ. Γραμμένο και θα τον απαλλάξει από τις επιθυμίες των υποβολέων του.

Ωστόσο η ΕΠΟ οφείλει να δώσει κάποιες εξηγήσεις για την απροσδόκητη τιμωρία Μανωλά και να αναλάβει τις ευθύνες της γιατί τον στερήθηκε η Εθνική εκείνο το βράδυ στο Ζάγκρεμπ. Αντί για αυτό στην ΕΠΟ θεωρούν σπουδαίο κατόρθωμα ότι θα φύγουν από το «Γ.Καραϊσκάκης» και το διατυμπανίζουν. Όταν δεν μπορείς να αποφασίζεις για τα σοβαρά και δεν βγαίνεις να τοποθετηθείς για τα μείζονα τότε περιορίζεσαι να ικανοποιείς το θυμικό όσων σε στήριξαν για να έχουν κι αυτοί κάτι να λένε. Και να γράφουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ