Για τον πιτσιρικά ρε γαμώτο…

Για τον πιτσιρικά ρε γαμώτο…

Η σκηνή που έγινε viral με τον πιτσιρικά να κλαίει με το κασκολ στο πρόσωπο του στις εξέδρες του «Παλάου Μπλαουγκράνα», έξτρα κίνητρο για τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες του

Είναι η στιγμή που πια το ματς έχει χαθεί οριστικά για τον Ολυμπιακό στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», το 1-1 είναι γεγονός στην σειρά με τον Καταλανό σκηνοθέτη να πιάνει και να μας δείχνει ένα πλάνο που δεν άργησε να γίνει viral.
Ο πιτσιρικάς, οπαδός του Ολυμπιακού στις εξέδρες του γηπέδου έχει πλαντάξει στο κλάμα, κρύβοντας και σκουπίζοντας το πρόσωπό του με το κασκόλ της ομάδας που αγαπάει.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69:Τρίποντα, ριμπάουντ και… χωρίς αναισθητικό για 1-1

Μια στιγμή που θαρρώ πως ασυναίσθητα μας… γύρισε χρόνια και χρόνια πίσω, στα δικά μας παιδικά χρόνια. Όταν πιτσιρικάδες βλέπαμε τις ομάδες μας και ζούσαμε έντονα τις ήττες, τις αποτυχίες, τις στεναχώριες που είναι μέσα στο παιχνίδι.

Για τον πιτσιρικά που συγκίνησε και γέμισε τα social media με την φατσούλα του και τις αντιδράσεις πολλών που θέλησαν να τον παρηγορήσουν, το βράδυ στην Βαρκελώνη θα είναι κάτι που θα τον ακολουθεί για πάντα. Ο αθλητισμός βλέπετε, και ειδικά το μπάσκετ που εκεί που κερδίζεις 10 πόντους, χάνεις με 15, γεννά συναισθήματα, έντονα.

Και αν για τον πιτσιρικά το κλάμα ήταν η φυσιολογική αντίδραση βλέποντας την προσπάθεια για το 0-2 να έχει χαθεί οριστικά, για τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες του η απάντηση σε όσα συνέβησαν στο Game 2, από τους ίδιους, τους αντιπάλους και τους διαιτητές, πρέπει να έρθει, αρχικά την Μεγάλη Τρίτη στο ΣΕΦ.

Το κατάμεστο ΣΕΦ που δεν αποκλείεται να είναι και εκεί στις εξέδρες του ο πιτσιρικάς που έκλεψε την παράσταση στην Βαρκελώνη.

Με την ελπίδα πως αυτή την φορά αν κλάψει, θα είναι από χαρά. Και αν χρειαστεί να καλύψει το πρόσωπό του με το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας θα το κάνει για να σκουπίσει τα δάκρυα χαράς για το 2-1, και την Μεγάλη Πέμπτη το 3-1 που θα σημάνει την πρόκριση στο Φάιναλ-4 του Βερολίνου.

Στο πρόσωπο του πιτσιρικά, όλος ο κόσμος που ακολουθεί, αγαπά, στέκεται δίπλα και πιστεύει σε αυτή την ομάδα, την φανέλα, το σήμα. Για αυτό τον πιτσιρικά, για αυτό τον κόσμο αξίζει να παλεύουν όσοι υπηρετούν τον σύλλογο, εν προκειμένω ο Μπαρτζώκας και οι παίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ