ΠΑΟΚ : Τα διαμάντια χρειάζονται φροντίδα και προστασία

ΠΑΟΚ : Τα διαμάντια χρειάζονται φροντίδα και προστασία

Ο ΠΑΟΚ, έχει στα χέρια του ένα ακατέργαστο διαμάντι, Λέο Ζαμπά, με την αξία του να φτάνει 20 εκατομμύρια ευρώ. Αν στο Δικέφαλο, θέλουν να παραμείνει λαμπερό θα πρέπει να το προστατεύσουν για να μην χαθεί η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη.

Με την απόκτηση του Λέο Ζαμπά, στον ΠΑΟΚ, καμαρώνουν και καλά κάνουν, πως έχουν στα χέρια τους ένα ακατέργαστο διαμάντι, 20 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό το διαμάντι, χρειάζεται όμως περιποίηση, φροντίδα, αν θέλουν στην Τούμπα να συνεχίσει να λάμπει. Ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα για να μην καταστραφεί το ταλέντο του και φυσικά η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να του περάσουν είναι πως μόνο μέσα από την καθημερινή δουλειά μπορεί να παρουσιάσει αγωνιστική βελτίωση.

Ο Λέο Ζαμπά δεν χρειάζεται ειδική μεταχείριση από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για να μη χαθούν τα αποδυτήρια, αλλά και για να μην πάρουν τα δικά του μυαλά αέρα. Στον Δικέφαλο θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα κλοιό γύρω από τον ποδοσφαιριστή, με ανθρώπους που θα τον καθοδηγήσουν και θα τον προστατέψουν από τυχόν πειρασμούς της νυχτερινής Θεσσαλονίκης. Γιατί απ’ αυτή την ομάδα έχουν περάσει αρκετά ταλέντα, τα όποια όταν είδαν τις ομορφιές της πόλης έμειναν αιώνια ταλέντα.

Πάντως μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση για το γεγονός ότι ο παίκτης και οι εκπρόσωποι του δέχθηκαν αυτή τη μεγάλη ρήτρα. Αυτό σημαίνει ότι πιστεύει πολύ στον εαυτό του. Πιστεύει ότι θα παίξει τόσο καλά, που, κάποια στιγμή, θα βρεθεί άλλη ευρωπαϊκή μεγαλύτερη ομάδα, από ένα καλύτερο πρωτάθλημα για να του κάνει μία σούπερ προφορά, αλλά και για να «σκάσει» στον ΠΑΟΚ τα 20 εκατομμύρια. Δεν το κάνουν αυτό πολλοί ποδοσφαιριστές. Ο Ζαμπά, δείχνει ότι δεν δίνει καμία σημασία στη ρήτρα γιατί αισθάνεται ότι θα δημιουργήσει, με την καλή απόδοσή του, υπεραξία.

Στην Ολλανδία, ο Ζαμπά εμφανίζεται ευδιάθετος. Στις πρώτες προπονήσεις στο Χορστ, ο Βραζιλιάνος δείχνει ένα κομμάτι από το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει, την ταχύτητα. Ο Λουτσέσκου από τις ασκήσεις τακτικής τον χρησιμοποιεί στα δεξιά αλλά και ως δεύτερος κυνηγός. Δείχνει καλά στοιχεία με πρώτο και καλύτερο τις πολλές εκρήξεις του. Αν ο 20χρονος επιθετικός προσαρμοστεί στα θέλω του προπονητή τότε μαζί με τον Μάτος από πίσω του στην δεξιά πλευρά, η βραζιλιάνικη αυτή δυάδα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα.

Είμαι υποχρεωμένος να τα αναφέρω τώρα όλα αυτά, πριν να είναι αργά για τον ποδοσφαιριστή και φυσικά για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Γιατί πλέον η οικογένεια του Λέο Ζαμπά είναι ο ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ