Άρματα και γελοιότητες

Άρματα και γελοιότητες

Ο Άρης είναι από μόνος του τεράστιο μέγεθος και το μοναδικό πράγμα που κρίνει τις αποφάσεις του είναι τα συμφέροντα του.

Ο Άρης, όπως και ο ΟΦΗ δεν είχε δικαίωμα ψήφου στη σημερινή συνεδρίαση της Superleague, καθώς δεν έχουν εγγραφεί και επίσημα. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν παραβρέθηκε, τελικά, ο πρόεδρος του, Θόδωρος Καρυπίδης, παρά το γεγονός ότι τα θέματα που συζητήθηκαν στην Λίγκα ήταν σημαντικά.

Το συγκεκριμένο θέμα , βέβαια, είναι τυπικό, καθώς από την επόμενη συνεδρίαση θα μπορεί να ψηφίζει κανονικά. Αυτό που δεν είναι τυπικό, όμως, είναι η προσπάθεια που κάνουν ορισμένοι πετώντας λάσπη και υπονοούμενα, να μπλέξουν τον Άρη με «άρματα» και παρατάξεις.

Ξεχνώντας προφανώς σκοπίμως το μέγεθος της ομάδας για την οποία αναφέρονται και κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο Άρης, λοιπόν, είναι από μόνος του άρμα, οπότε δεν χωράει να ανέβει σε άλλο. Το μοναδικό πράγμα που θα πρέπει να κρίνει τις αποφάσεις του, δεν είναι η συμμετοχή σε καμία παράταξη, αλλά αποκλειστικά και μόνο η προάσπιση των συμφερόντων του.

Είναι ξεκάθαρο ότι από τότε που επέστρεψε ο Άρης στην φυσική του θέση, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν χαλαστεί. Προσπαθούν, λοιπόν, να δημιουργήσουν κλίμα, ενώ πάντα υπάρχουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πρόθυμοι να αναπαράγουν αρνητικά θέματα για τον Άρη, ισχύουν δεν ισχύουν. Ποντάροντας σ αυτή την καταραμένη εσωστρέφεια που κατατρώει το σώμα του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια και είναι επιτακτική ανάγκη να ξεριζωθεί.

Υ.Γ Οι άνθρωποι της ΠΑΕ λένε ότι στη πρώτη συγκέντρωση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα παραβρεθεί το 70% με 80% του ρόστερ. Κάτι που σημαίνει ότι τις επόμενες μέρες , για να φανούν συνεπείς, θα πρέπει να έχουμε καταιγισμό μεταγραφών.

Υ.Γ 1 Έχω πιάσει και εγώ τον εαυτό μου να το κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και είναι λάθος. Είναι εύκολο να μπεις στο τρυπάκι, όμως, ευτυχώς για τον Άρη προπονητής δεν είμαι ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος από όσους φτιάχνουν ήδη το ρόστερ στο μυαλό τους. Ένας είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ