Κύριε Βασιλακόπουλε, όλα καλά;

Κύριε Βασιλακόπουλε, όλα καλά;

Η λίστα που δείχνει ότι ψευδώς εμφανίστηκε ως φυσικοθεραπευτής της ΕΣΚΑ ο υιός Τσαγκρώνης.

Πριν αναφερθούμε διεξοδικά στο θέμα που θα μας απασχολήσει απόψε, να σημειώσουμε ότι με τον Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς και με κάθε άλλη κίνηση από και προς τους δύο «αιωνίους» (και όχι μόνο) θα ασχοληθούμε όταν ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος, ώστε να έχουμε μια βάση πάνω στην οποία θα συζητήσουμε. Σημειώνουμε (χωρίς να υποκρύπτει κάτι για τη συγκεκριμένη διαπραγμάτευση) πως έχουμε δει μεταγραφές που ανακοινώθηκαν και χάλασαν (Φούτσκα στον Παναθηναϊκό), πόσο μάλλον «τελειωμένες» κινήσεις, που έμειναν ανολοκλήρωτες.

Πάμε στο θέμα μας. Προέκυψε από ένα «τιτίβισμα» του Σπύρου Γκόντα κι αφορούσε στον γιο του Γ.Γ. της ΕΟΚ, Τάκη Τσαγκρώνη. Η έρευνα απέδειξε ότι ο Τηλέμαχος Τσαγκρώνης εργάζονταν στην ΕΣΚΑ, παρότι κατοικοεδρεύει στην Πάτρα. Ο νεαρός φυσικοθεραπευτής παραιτήθηκε, ο πατήρ δεν είπε λέξη, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ (Γιάννης Αλεξόπουλος)… ψέλλισε ότι ο νεαρός Τσαγκρώνης εργάζονταν ως φυσικοθεραπευτής και το θέμα… «έκλεισε». Αμ δε…

Το συγκεκριμένο χαρτί που φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας και το οποίο οφείλει κάθε Ένωση να έχει αναρτημένο σε εμφανές σημείο, αναδεικνύει ότι ο κ. Τσαγκρώνης εργάζονταν ως υπάλληλος γραφείου, με σύμβαση αορίστου χρόνου. Άρα, ας δούμε ένα προς ένα τα ζητήματα που προκύπτουν:

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, της μεγαλύτερης Ένωσης της χώρας, είτε είπε ψέματα, είτε δεν γνωρίζει ποιους και γιατί πληρώνει. Και στη μία, και στην άλλη περίπτωση οφείλει σήμερα να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Κι ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, οφείλει να απαιτήσει σήμερα την παραίτησή του.

Αν δεν προβλέπεται θέση φυσικοθεραπευτή για την Ένωση, απλά δεν έπρεπε να προσληφθεί. Όπως δεν προσλαμβάνεται κηπουρός (αν δεν προβλέπεται) επειδή ο εκάστοτε πρόεδρος θέλει να έχει άνθη στο μπαλκόνι. Και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε αναλυτικά τον φόρτο και τη σημασία της εργασίας, η οποία κόστιζε 1.000 ευρώ τον μήνα, επί σειρά ετών.

Ο Τηλέμαχος Τσαγκρώνης δεν είχε λόγο να παραιτηθεί, αν η εργασία του ήταν στα πλαίσια του «νομίμου και του ηθικού». Δεν δούλευε κρυφά, από τη στιγμή που τα χαρτιά πήγαιναν στο ΙΚΑ και σε κάθε άλλη δημόσια επιχείρηση, άρα προς τι η παραίτηση; Αν δεν ήταν «νόμιμη και ηθική» δεν αρκεί, αλλά πρέπει να γυρίσει πίσω στο δημόσιο τα χρήματα που πήρε.

Αν είναι έτσι, ας προσληφθώ κι εγώ για ανάλογο χρονικό διάστημα, να πληρώνομαι με αντίστοιχα χρήματα κι αν κάποια στιγμή ο Τόλης Λεούσης (που είναι και… μαμούνι) αναδείξει το θέμα, θα παραιτηθώ κι όλα καλά.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι επικεφαλής των Ενώσεων (άρα και του κ. Αλεξόπουλου), ενώ ο Τάκης Τσαγκρώνης είναι νούμερο 2 της ΕΟΚ και στενός του συνεργάτης. Αυτός κι αν δεν γνωρίζει τι συμβαίνει γύρω του. Αν δεν γνωρίζει (αυτό θέλουμε να πιστεύουμε), εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς γιατί η Ομοσπονδία έχει αυτά τα χάλια. Αν γνωρίζει, η κρίση ανήκει σε σας.

Υ.Γ.: Μου είναι κάτι παραπάνω από δυσάρεστο να αναφέρομαι σε συγγενικά πρόσωπα (εν προκειμένω τον υιό Τσαγκρώνη), όταν όμως ΔΕΝ συμμετέχουν στο παιχνίδι. Από τη στιγμή που μπαίνουν και παίζουν, υπόκεινται κριτικής.

Υ.Γ.1: Η λίστα περιλαμβάνει διάφορα ενδιαφέροντα ονόματα: Ανθρώπους που είναι η ψυχή της ΕΣΚΑ και που χωρίς αυτούς θα είχαν διαλυθεί τα πρωταθλήματα. Περιλαμβάνει κι άλλους, που πρέπει να εξηγήσουν τι κάνουν και γιατί αμείβονται. Κι άλλους που βλέποντας τις αμοιβές καταλαβαίνουμε τα πάντα. Απ’ όλα έχει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ