Ήθελε να μείνει στον Άρη και το έδειξε ο Κουέστα

Ήθελε να μείνει στον Άρη και το έδειξε ο Κουέστα

Ο Ισπανός τερματοφύλακας απέδειξε με τη συμπεριφορά του ότι επιθυμία του ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου θα «κρεμάσει», εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και τα γάντια του.

Η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Χουλιάν Κουέστα, είναι η πρώτη κίνηση του Άρη, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μια κίνηση επιβεβλημένη, καθώς ο Ισπανός είναι ένας από τους βασικούς «πυλώνες» της ενδεκάδας του Άρη τα τελευταία χρόνια, αλλά και γιατί η παραμονή του αποτελούσε και ένα από τα «θέλω» του προπονητή, Άκη Μάντζιου.

Η συμφωνία με τον έμπειρο κίπερ, δίνει στον Άρη ηρεμία στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα, αλλά και τον απαραίτητο χρόνο να ψάξει με την ησυχία του και για έναν ακόμα τερματοφύλακα, που να έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μάντζιος, αν φυσικά, δεν μείνει ο Χουτεσιώτης. Υπάρχει, πάντως, ικανοποίηση για την παρουσία του τελευταίου και τη δεδομένη χρονική στιγμή αρκετές είναι οι πιθανότητες να συνεχίσει στους κιτρινόμαυρους.

Ο Κουέστα ήταν τα τελευταία χρόνια ένα από τα σημεία αναφοράς για τον Άρη. Με τις καλές αλλά και τις άσχημες του στιγμές, αλλά κυρίως ένας παίκτης – «κόσμημα» σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια, όπου δεν έχει δώσει το παραμικρό συμπέρασμα.

Έγινε ξεκάθαρο, επίσης, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Άρη για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ότι ο ποδοσφαιριστής ήθελε να συνεχίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Έδειχνε ότι προτεραιότητα του ήταν ο Άρης και αυτό φάνηκε και στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει γράψει, ήδη, ιστορία με τη φανέλα του Άρη, καθώς είναι ο πρώτος σε συμμετοχές ξένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχοντας φτάσει τις 191. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, είναι, έτοιμος, πλέον, να προσθέσει και άλλα κεφάλαια, στην ιστορία του αυτή.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μάλιστα, θα «κρεμάσει» και τα γάντια του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς αν εξαντλήσει το τριετές συμβόλαιο του, είναι, πιθανόν, να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Άρη.

ΥΓ. Μετά τη θετική έκβαση στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Κουέστα, οι άνθρωποι του Άρη στρέφουν την προσοχή τους και στην περίπτωση του Φαμπιάνο. Σαφώς πιο δύσκολα τα πράγματα, σε ότι αφορά τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ενώ οι κιτρινόμαυροι θα ήθελαν να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα.

ΥΓ1. Ο Κογιάδο δεν είναι η μοναδική περίπτωση παίκτη της Μπέτις, την οποία εξετάζουν οι άνθρωποι του Άρη. Ο χρόνος μπορεί να μην πιέζει τους κιτρινόμαυρους, τη δεδομένη στιγμή, όμως, στην έναρξη της προετοιμασίας, στις αρχές Ιουλίου, η ομάδα θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει αρκετές από τις κινήσεις και στην πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, να υπάρχουν νέα πρόσωπα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ