Νιώθει από Άρη ο Κολτσίδας

Νιώθει από Άρη ο Κολτσίδας

Προς την σωστή κατεύθυνση η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος με έναν άνθρωπο που γνωρίζει τα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Γιώργος Κολτσίδας δεν υπήρξε ποτέ σαν ποδοσφαιριστής «σταρ». Δεν ήταν αυτός που θα μάγευε τα πλήθη, δεν ήταν αυτός που θα έκανε τακουνάκια, δεν ήταν αυτός που με τις δηλώσεις του προκαλούσε τα εύσημα. Ίσα ίσα, δεν ήταν και το καλύτερο του σαν άνθρωπος να μιλάει δημόσια και το έκανε μόνο όταν ήταν απολύτως απαραίτητο.

Όλα τα προαναφερόμενα, όμως, δεν τον εμπόδισαν σε καμία περίπτωση , από το να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς του Άρη. Για διαφορετικά στοιχεία, αλλά έγινε. Η δύναμη με την οποία έμπαινε στις φάσεις, το γεγονός ότι δεν έτρωγε τσαμπουκά από τους αντιπάλους, ακόμα και τα σκληρά μαρκαρίσματα του. Δεν ήταν ποτέ παίκτης του 10, αλλά πάντα έδινε το 110% των δυνατοτήτων του.

Για να κάνω μια παρένθεση, η αλήθεια είναι θυμάμαι μια φορά που όντως ο Γιώργος Κολτσίδας προσέφερε και θέαμα. Στην νίκη επί του ΠΑΟΚ με 4-0 την αγωνιστική περίοδο 2000-01, όταν και πέτυχε το τρίτο γκολ, ξαπλώνοντας στο έδαφος με μια πολύ όμορφη προσποίηση τον Τοχούρογλου και στέλνοντας στη συνέχεια την μπάλα στην άδεια εστία.

Ας επιστρέψουμε, όμως, στο προκείμενο. Η κίνηση με την προσθήκη του Γιώργου Κολτσίδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα κρίνεται θετική και προς την σωστή κατεύθυνση. Εκτός από τον Ερέρα και τον συνεργάτη του, που είναι μιας διαφορετικής σχολής και κουλτούρας, χρειάζεται και ένας άνθρωπος που να νιώθει από Άρη.

Που να γνωρίζει καλά τα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης, που να ξέρει πόσο ζυγίζει αυτή η φανέλα που φοράνε οι παίκτες. Που θα τραβήξει και κανένα αυτί, αν χρειαστεί βρε αδερφέ.

Υ.Γ Η αλήθεια είναι ότι όλοι θα περιμέναμε κάτι περισσότερο σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις. Όμως, αυτό που λένε από τον Άρη είναι ότι προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν το περιθώριο λάθους.

Υ.Γ Πολλά θα κριθούν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας μπάσκετ του Άρη, από την απόφαση του Λευτέρη Μποχωρίδη και από το αν τελικά θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ