Η οικογένεια, ο Big Papa και οι εξελίξεις

Η οικογένεια, ο Big Papa και οι εξελίξεις

Ωραία η Πέμπτη. Από το πρωί είχε τρέξιμο και μέχρι τις 14:30 είχαν ήδη γνωστοποιηθεί ήδη δύο περιπτώσεις για τον Ολυμπιακό. Η αναμενόμενη ανακοίνωση του Γουίλιαμς Γκος και η ανανέωση του Κώστα Παπανικολάου.

Δύο ειδήσεις που γέμισαν με χαμόγελα των κόσμων των Ερυθρόλευκων, καθώς ο πρώτος είναι ένας παίκτης εξελίξιμος, με φοβερές περγαμηνές που ταιριάζει απόλυτα στα «θέλω» του Μπλατ, ενώ ο δεύτερος είναι από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, που κάνει πάρα πολλές δουλειές στο γήπεδο και είναι ο επόμενος αρχηγός της ομάδας του Πειραιά.

Σε τρεις υποθέσεις λοιπόν ο Ολυμπιακός είχε το απόλυτο.
Σπανούλης check
Γουίλιαμς-Γκος check
Παπανικολάου check

Τι έχει μείνει; Η περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο έτερος των Παπ, ο Κώστας Παπανικολάου, έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά του, θα παίζει και πάλι με τα φιλαράκια του μαζί και ότι περιμένει πως και πως την απάντηση του Παπαπέτρου και την θετική κατάληξη της υπόθεσής του για τους Ερυθρόλευκους.

Καλά τα λόγια του Big Papa. Τι λένε οι τελευταίες εξελίξεις όμως και η πλευρά της ομάδας; Στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι έχουν κάνει την πρότασή τους (λέγεται πως είναι περίπου στα 2 εκατομμύρια για 3 χρόνια) και περιμένουν απάντηση. Για αυτό δεν υπάρχει και δεύτερο ραντεβού. Από την μεριά του Έλληνα φόργουορντ και του εκπροσώπου του υπάρχει σιγή ασυρμάτου. Όπως όλα δείχνουν (εκτός αν την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο έχουμε εξέλιξη), οι δύο πλευρές δεν έχουν επικοινωνήσει ξανά, άρα το ραντεβού part2 δεν έχει οριστεί.

Ο Παπαπέτρου είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μετακίνησή του σε οποιαδήποτε ομάδα. Θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και στην οικογένειά του, όμως δεν διαφαίνεται ακόμα νέα επίσκεψη στην Arcadia. Στο χέρι του είναι να γίνει αυτό. Εκτός αν έχει πάρει ήδη την απόφασή του.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι στην αναμονή αλλά και παράλληλα σκανάρουν την αγορά για να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που ο Πάπι δεν συνεχίσει στον Πειραιά.

Ηδη προτείνονται παίκτες και άλλοι απορρίπτονται. Γράφτηκε το όνομα του Σίλντς της Τρέντο, ο οποίος έκανε όργια στην Ιταλία, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του το10.gr έχει συμφωνήσει με ομάδα της Ευρωλίγκας ήδη. Από τους παίκτες που αρέσει με το παραπάνω στον Μπλατ είναι ο Τουπάν της Ζαλγκίρις (γράφτηκε από το gazzeta.gr), παίκτης που εκπροσωπείται από τον ίδιο ατζέντη του Ναζ Μήτρου Λονγκ που κάνει θραύση με τους Τζαζ στο Summer League ( σύμφωνα με το Eurohoops πήρε ελληνικό διαβατήριο). Ο Τουπάν είναι ένα flex δυάρι, μπορεί να αγωνιστεί στο τρία όμως περισσότερο παίζει στα γκαρντ.

Την ίδια ώρα έχει προταθεί ο Νάναλι, αλλά ο Αμερικανός πρώην παίκτης της Φενέρ είναι παίκτης που έχει πολλές προτάσεις και κοιτάει ΝΒΑ. Από την άλλη όμως, υπάρχει και κρούση του ΠΑΟ. Ανθρωπος των Πρασίνων προσέγγισε την περίπτωσή του και γιατί όχι να μην κινηθεί προς το μέρος του.

Όσο για τους ψηλούς; Από το κάδρο δεν έχει φύγει ο Λεσόρ, όμως η πρόταση δεν είναι πια στο τραπέζι του Ολυμπιακού. Οι χειρισμοί του μάνατζέρ του έκαναν έξαλλους τον Ολυμπιακό όπως και τον ίδιο τον Γάλλο σέντερ. Είναι έντονη η φημολογία πως θέλει να τον… ξεφορτωθεί, χωρίς αυτό να είναι και σίγουρο. Ταυτόχρονα ο Μπλατ κοιτάει και άλλους ψηλούς και δεν είναι απίθανο να δούμε ένα όνομα που δεν έχει γραφτεί καθόλου για το «5».

ΥΓ1 Δεν είναι εικασίες τα παραπάνω. Είναι ρεπορτάζ. Ρωτάτε για τον Ρόμπινσον, όμως οι… συστάσεις προς τον Τόμας είναι απογοητευτικές αναφορικά με το μπασκετικό του IQ. Συν του ότι είναι αρκετά τσουχτερός και ψάχνει το ΝΒΑ.

ΥΓ2 Για το «4» δεν υπάρχει κάτι ακόμα στον ορίζοντα. Κάτι ξεκάθαρο δηλαδή. Αναμένουμε..

ΥΓ3 Μόνο τυχαία δεν είναι η σκέψη του Μποχωρίδη πάντως. Όπως και άλλων Ελλήνων που αναμένονται να ακουστούν και να γραφτούν. Θέλει να ενισχύσει κι άλλο το στοιχείο των γηγενών ο Ολυμπιακός, εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό που έχει τεράστιο πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Δεν καταλαβαίνω γιατί όμως τα προηγούμενα χρόνια δεν κινητοποιήθηκε προς τα εκεί. Όπως στρώνεις κοιμάσαι λέει συχνά ο πατέρας μου. Μάλλον δίκιο έχει..

ΥΓ4 Κάπου σε ένα καμπ, έλεγε ότι θέλει και παραθέλει. Το θέμα είναι. Αυτοί θέλουν;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ