Η δικαιολογημένη γκρίνια και μια… αστεία περίπτωση

Η δικαιολογημένη γκρίνια και μια… αστεία περίπτωση

Η ΑΕΚ που γιγαντώνεται σε όλα τα επίπεδα, αλλά… αργεί στις μεταγραφές και η περίπτωση του Λάζαρου.

Τις τελευταίες μέρες η κουβέντα στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ αρχίζει και τελειώνει γύρω από τα μεταγραφικά. Τι κι αν η Ένωση φουλάρει για την επιστροφή στο νέο της «σπίτι», μετά και την κατεδάφιση της αυθαίρετης εγκατάστασης των σκουπιδιών στο άλσος, τι κι αν «σφράγισε» εσαεί την παραμονή της στο προπονητικό των Σπάτων, που άμεσα θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο, η γκρίνια παραμένει.

Η ΑΕΚ έχει αργήσει όσον αφορά στην ενίσχυσή της και αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση. Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της χωρίς τρεις βασικές μονάδες (φορ, εξτρέμ, χαφ) και παραμένει αβέβαιο αν θα τις αποκτήσει άμεσα. Σίγουρα η αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο πήγε αρκετά πίσω τα μεταγραφικά, ενώ ενδεχομένως να υπήρξε διαφοροποίηση όσον αφορά στους στόχους και με την έλευση του Ματιάσεβιτς.

Τα παραπάνω έχουν φέρει μια δικαιολογημένη κατά την άποψή μου μουρμούρα, μιας και οι Κιτρινόμαυροι ακόμα δεν έχουν δώσει στίγμα ενόψει της νέας σεζόν. Δεν έχουν κάνει δηλαδή τις κινήσεις εκείνες που θα επιτρέψουν την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων για το που… πάει το πράγμα για τη νέα χρονιά. Αργά ή γρήγορα θα συμβεί αυτό και τότε θα μπορούμε να πούμε και περισσότερα.

Δεν είμαι από εκείνους που συνηθίζουν να πανηγυρίζουν από τον Ιούνιο, ούτε όμως και να προδικάζουν πως η ομάδα… πετάει αετό. Οι άνθρωποι που τρέχουν τα μεταγραφικά της ΑΕΚ έχουν αποδείξει πως αξίζουν τουλάχιστον εμπιστοσύνης, κάνοντας ψαγμένες και επιτυχημένες κινήσεις. Όπως τέτοια ήταν και αυτή που έγινε με την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε από τον Γενάρη να διασφαλίσει την παραμονή του διεθνή άσου στην ομάδα. Αρκεί να του προσέφερε ένα συμβόλαιο της τάξης των 500.000 ευρώ. Ωστόσο, κρίθηκε πως αυτά τα χρήματα, για έναν ποδοσφαιριστή 32 ετών που μάλιστα έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την ομάδα και για τη νέα σεζόν, είναι ασύμφορα.

Ο Λάζαρος επέλεξε να πάει στην ομάδα που του έδωσε περισσότερα χρήματα και από εκείνα που ζητούσε από την ΑΕΚ, δηλώνοντας μάλιστα άμεσα και… οπαδός της. Όπως έκανε και πέρυσι, όταν τραγουδούσε το σύνθημα για τον «ψυχίατρο» και τον Πειραιά. Η εικόνα του να τραγουδά τον ύμνο του Ολυμπιακού δεν μπορεί να προκαλέσει κάτι άλλο πέρα από γέλια για τον κόσμο της ΑΕΚ, αφού όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις μέσω των social media, έτσι αντιμετωπίζεται πλέον ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Με συμπόνια και… χαμόγελο.

Θα δούμε αν θα μπορέσει να κάνει κάτι περισσότερο πέρα από τις εν λόγω γραφικότητες. Όταν λάβει το «οκ» να αγωνιστεί επίσημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Διότι τα πράγματα αναφορικά με το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και τη συμφωνία με τη Βερόνα, δείχνουν αρκετά μπερδεμένα. Για τον Λάζαρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ