Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει ο ΠΑΟΚ

Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει ο ΠΑΟΚ

Έναν χρόνο ψάχνει για επιθετικό ο ΠΑΟΚ και ακόμη δεν έχει αποκτήσει το back up για τον Πρίγιοβιτς.

Αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ με το θέμα του επιθετικού είναι εντελώς παράδοξο. Η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος είναι η 3η στη σειρά στην οποία ο Δικέφαλος ψάχνει για έναν ακόμη στράικερ!

Από πέρυσι το καλοκαίρι όταν αποχώρησε ο Αθανασιάδης και ο ΠΑΟΚ έμεινε με τον Πρίγιοβιτς και τον Κουλούρη, η ομάδα άρχισε να ψάχνει άλλον έναν σέντερ φορ. Μετά είπαν ότι θα πορευτεί με τους δύο μέχρι τα Χριστούγεννα και θα πάρει έναν στράικερ το Ιανουάριο.

Τζίφος όμως! Ούτε τον χειμώνα «βρήκε» επιθετικό η ομάδα λες και η αγορά στέρεψε από παίκτες.

Η αλήθεια είναι ότι τη χρονιά που πέρασε δεν έλειψε πραγματικά ένας 3ος επιθετικός, αλλά η πρόθεση ήταν να αποκτηθεί άλλος ένας και αυτό έφτασε να απασχολεί τον ΠΑΟΚ και την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Με απλά λόγια έναν χρόνο ψάχνει φορ η ομάδα και ακόμη δεν έχει κλείσει κάποιον!

Ονόματα που ενδιαφέρουν υπάρχουν, αλλά ακόμη παρότι πλησιάζουν τα πρώτα επίσημα ματς της νέας σεζόν, επιθετικός δεν έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες επέστρεψαν χθες (6/7) στις προπονήσεις, αλλά λείπει ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος θα μπει στην προετοιμασία από αύριο (8/7). Πλέον λείπει και ο Κουλούρης, ο οποίος δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο.

Καινούριος φορ δεν αποκτήθηκε, οπότε για κάποιες μέρες η ομάδα κάνει προπονήσεις με έναν μόνο επιθετικό στο ρόστερ της, τον Γιάννη Μυστακίδη! Κι αυτός δεν είναι καθαρό φορ, αλλά μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Επίσης κατά συνθήκη φορ μπορεί να παίξει και ο Λέο Ζαμπά.

Αυτά όμως είναι μπαλώματα. Καλοί παίκτες και οι δύο, αλλά δεν είναι προτιμότερο να παίζουν στις κανονικές τους θέσεις;

Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη είναι παράλογο να πηγαίνει σε λύσεις (έστω εναλλακτικές) με μπαλώματα ενώ έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει όποιους παίκτες θέλει.

Για μας όμως που ξέρουμε καλά τον Δικέφαλο, απλά βλέπουμε να επιβεβαιώνεται αυτό που λένε και στον στρατό: ότι εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο ΠΑΟΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ