Άρης : Καλοκαίρι που μας έλειψε

Άρης : Καλοκαίρι που μας έλειψε

Είχε καιρό και ανάγκη ο οργανισμός Άρης να ασχοληθεί με αγωνιστικά θέματα.

Χαίρομαι πραγματικά αυτό που έχει ξεκινήσει από τα τέλη Μαΐου και κορυφώνεται όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος. Η αγωνία για την δημιουργία της καλύτερης δυνατής ομάδας, οι προσδοκίες, ακόμα και η γκρίνια για τις επιλογές που έγιναν ή όχι.

Είναι σημάδι υγείας τα προαναφερθέντα, έστω και αν ορισμένες φορές τείνουν να γίνουν κουραστικά. Το είχε ανάγκη αυτό το καλοκαίρι ο οργανισμός που λέγεται Άρης και είχε πολλά χρόνια να το ζήσει. Από την διοίκηση της ΠΑΕ, τον προπονητή, τους υπαλλήλους, τους δημοσιογράφους αλλά και τους οπαδούς.

Ένα καλοκαίρι που δεν θα γίνουμε νομικοί, δικηγόροι, λογιστές αλλά θα ασχοληθούμε με καθαρά αγωνιστικά θέματα. Αν δεν με γελάει η μνήμη μου έχουμε έξι με εφτά χρόνια να το ζήσουμε αυτό.

Οι κινήσεις που γίνονται είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Ο Καρυπίδης άργησε λίγο αλλά τελικά κατάλαβε ότι δεν γίνεται χωρίς τεχνικό και αθλητικό διευθυντή και έφερε έναν άνθρωπο που μπορεί να αποφεύγει τις δηλώσεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις αλλά κάνει δουλειά.

Οι παίκτες που έρχονται στον Άρη είναι αξίας, τουλάχιστον σε ότι αφορά το βιογραφικό τους και ικανοί να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Απομένουν ακόμα 5 με έξι κινήσεις, προκειμένου να στελεχωθεί πλήρως το ρόστερ.

Υ.Γ Χωρίς πληροφορίες γιατί είμαι σε άδεια αλλά περισσότερο βάση ενστίκτου, θεωρώ ότι ο Καρυπίδης θα δώσει τουλάχιστον όσα χρήματα στοίχισε ο Κολάσο και για τον επιθετικό.

Y. Γ 1 Η επιλογή του Κουέστα στη θέση του τερματοφύλακα έγινε αποκλειστικά από τον Ερέρα, που όχι μόνο ήξερε τον Ισπανό τερμαφύλακα από τη πατρίδα του αλλά και συγκέντρωσε και πολύ καλές πληροφορίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ