Άρης : Απαίτηση και όχι… επαιτεία η λύση στο θέμα του Γιώργου

Άρης : Απαίτηση και όχι… επαιτεία η λύση στο θέμα του Γιώργου

Απαιτείται και δεν ... επαιτείται λύση στο θέμα του Γιώργου

Ένας νέος 32 ετών  περιμένει από όλους εμάς να βρεθούμε στο πλάι του. Και περισσότερο από όλους από τους αρμόδιους φορείς να τον αντιμετωπίσουν σαν  άνθρωπο που χρήζει φροντίδας και όχι σαν έναν ακόμα αριθμό.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα τροχαίο ατύχημα δουλεύοντας ως ντελιβεράς στην Κατερίνη. Στις 3 Μαρτίου του 2016 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τους γιατρούς να κρίνουν ότι το ποσοστό αναπηρίας του φτάνει το 99%! Δίνει σκληρή μάχη για την ζωή του και δυο μήνες θα ξυπνήσει από το κώμα, έχοντας όμως σοβαρά προβλήματα υγείας.

Από τον Μάιο του 2016 βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα και με τη βοήθεια του ιατρικού προσωπικού προσπαθεί να επανέλθει όσο μπορεί. Στο πλευρό του η οικογένεια του, με τον πατέρα του, όμως, να αντιμετωπίζει και αυτός σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πριν από λίγες μέρες έφτασε, όπως ανέφερε η αδερφή του, Μαρία Ιωαννίδου, έγγραφο από το EOΠΥΥ που αναφέρει ότι έληξε η περίοδος που καλύπτει τα έξοδα  νοσηλείας και ότι θα πρέπει να αποχωρήσει από το κέντρο αποκατάστασης.

Αυτό που ζητάει η οικογένεια του είναι μια παράταση δύο με τρεις μήνες, προκειμένου να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις βελτιωτικές εργασίες στο σπίτι τους και να γίνουν πιο ανθρώπινες οι συνθήκες για να φιλοξενηθεί, με δεδομένα τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Έχουν κινητοποιηθεί παίκτες και οπαδοί του Άρη, αλλά και άλλων ομάδων, για το συγκεκριμένο θέμα. Θα πρέπει, όμως, να γίνει κάτι ανάλογο και με τους αρμόδιους φορείς.

Το Υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΠΥΥ  οφείλουν να δουν  την ουσία και όχι τους τύπους στη περίπτωση του οπαδού του Άρη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ