Κινήσεις ουσίας και εντυπώσεων

Κινήσεις ουσίας και εντυπώσεων

Ο Άρης φτιάχνει τον κορμό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο βασιζόμενος στο ταλέντο και την ποιότητα.

Η επισημοποίηση της απόκτησης του Ματέο Γκαρσία από τον  Άρη έκλεισε ένα κύκλο πολύ καλών κινήσεων για την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Με τις γνωριμίες του Πάκο Ερέρα αλλά και την διαπραγματευτική ικανότητα που δείχνει μέχρι τώρα ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, η ομάδα έχει καταφέρει να πάρει όλους σχεδόν τους παίκτες που  ήθελε ο προπονητής.

Μαντικές ικανότητες δεν διαθέτει κανείς μας και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να προδικάσουμε πως ακριβώς θα κυλήσει αυτή η αγωνιστική περίοδος για τον Άρη. Με βάση, όμως, τα αγωνιστικά στοιχεία και τα βιογραφικά των παικτών που αποκτήθηκαν, δείχνει να έχει κάνει πολύ καλές επιλογές.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, επίσης, ότι η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει τις υπογραφές των πρώτων επιλογών του προπονητή σε νευραλγικές θέσεις της ενδεκάδας. Αυτούς, δηλαδή, που ο Ερέρα ήθελε, γιατί προφανώς και πιστεύει ότι μπορεί να εξυπηρετήσουν στον αγωνιστικό χώρο τα πλάνα του και μπορούν να υποστηρίξουν το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει ο δικός του Άρης.

Παίκτες με ταλέντο, όπως ο Γκαρσία, παίκτες με μεγάλη ποιότητα, όπως ο Κολάσο, παίκτες με εμπειρία όπως ο Ματίγια. Με μια πολύ ποιοτική προσθήκη, αυτή του Μπάσα, να βρίσκεται στον προθάλαμο του Κλεάνθης Βικελίδης. Με την πιο ακριβή μεταγραφή, μάλιστα, αυτή του επιθετικού, να μην έχει γίνει ακόμα.

Για μένα είναι εξαιρετικά θετικό και το πολύ καλό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει στην ομάδα. Κάτι που βγαίνει από το πώς περνούσαν τον ελεύθερο χρόνο τους και το οικογενειακό κλίμα κατά το διάστημα της παραμονής της αποστολής στα Τρία Πέντε Πηγάδια για το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου  της προετοιμασίας.

Υ.Γ Είναι τεράστιο το ενδιαφέρον του κόσμου για την φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αρκετοί, μάλιστα, από τους νέους παίκτες θα πάθουν πλάκα με αυτό που θα αντικρύσουν την επόμενη Τετάρτη στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ