Ο ΠΑΟΚ είναι «καταδικασμένος» να αποκλείσει τη Βασιλεία

Ο ΠΑΟΚ είναι «καταδικασμένος» να αποκλείσει τη Βασιλεία

Η Βασιλεία δεν είναι Έστερσουντ, όμως ο περσινός αποκλεισμός από τους Σουηδούς «ξεπλένεται» μόνο με νίκη-πρόκριση επί των Ελβετών. Αυτό θα πρέπει να γίνει βίωμα μέσα στην ομάδα για να μην ξανά πικραθεί ο κόσμος της ομάδας που είναι «ζεστός» και φαίνεται με τα εισιτήρια διαρκείας.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ έρχεται και είναι με τη Βασιλεία. Μιας ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει μόνιμη θέση στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα που θα κληθεί να την αντιμετωπίσει δεν θα είναι άγνωστη μεταξύ της, αλλά η περσινή. Άντε το πολύ να δούμε ένα νέο πρόσωπο στην αρχική 11αδα, Ουάρντα, από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι 10 θα είναι οι ίδιοι.

Προπονητής είναι ο ίδιος, Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός, δούλεψε με την ομάδα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες, όπως και οι περισσότεροι αυτόν. Υπάρχει η περσινή «χημεία», αλλά και ομοιογένεια που είναι το ζητούμενο για κάθε ομάδα στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων. Σ’ αυτά τα στοιχεία ποντάρουν όλοι και όχι στην αγωνιστική κατάσταση των Ελβετών που τους έχει πάρει η μπάλα κάτω με τις αποχωρήσεις παικτών, αλλά και με την κόντρα που υπάρχει μεταξύ διοίκησης και οργανωμένων.

Ο Δικέφαλος έχει τα πάντα που πρέπει να έχει μια ομάδα. Επομένως είναι «καταδικασμένος» να αποκλείσει τη Βασιλεία κι αν θέλετε να ξεπλύνει την περσινή «ντροπή» με τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ. Αυτός ο αποκλεισμός από τους Σουηδούς ήταν μαχαιριά στην καρδιά του ΠΑΟΚτσή που θέλει να βλέπει την ομάδα του να «πέφτει» στη μάχη με ψηλά το κεφάλι και όχι αμαχητί, όπως έγινε πριν από 370 βράδια.

Η Τούμπα, την προσεχή Τρίτη (24/7) θα είναι… «καζάνι» από φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι «τρέχουν » κατά χιλιάδες στα γραφεία της ΠΑΕ μέσα στο κατακαλόκαιρο για να πάρουν εισιτήρια διαρκείας. Τα κίνητρα του οπαδού δεν είναι οι μεταγραφές που έγιναν ή που δεν έγιναν μέχρι στιγμής. Είναι η αγάπη για την ομάδα και η αισιοδοξία για την κατάκτηση τίτλων. Σε μια εποχή που ο Δικέφαλος είναι πιο ισχυρή και αγωνιστικά και οικονομικά από τους ανταγωνιστές της. Ο κόσμος δεν πρέπει να απογοητευτεί με το «καλημέρα». Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ πρέπει να τους κρατήσουν «ζεστούς» και για την συνέχεια. Και μόνο με νίκες και καλή μπάλα αυτό διατηρείται.

Θα ήταν καλό να αντιληφθεί ο Ιβάν Σαββίδης και οι στενοί του συνεργάτες πως πρέπει να κάνει το παν ώστε να συμπληρωθεί το συντομότερο δυνατόν το ρόστερ με ποιοτικές προσθήκες. Όσο πιο ενισχυμένη πάει η ομάδα στους επόμενους αγώνες, τόσο πιο πολύ θα αυξήσει τις πιθανότητές της για την επίτευξη του στόχου, αλλά και τόσο πιο δυνατή θα μπει στη μάχη για το Πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ