Με τους «νέους» θα γίνει η ΑΕΚ του Μαρίνου

Με τους «νέους» θα γίνει η ΑΕΚ του Μαρίνου

Η δουλειά του Έλληνα τεχνικού που αρχίζει πλέον και αντικατοπτρίζεται στο γήπεδο και οι προσθήκες που έγιναν και του λύνουν τα χέρια

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε σημειώσει από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ πως επιθυμεί να κρατήσει κάποια από τα καλά στοιχεία που έδειξαν πέρυσι οι Κιτρινόμαυροι επί Μανόλο Χιμένεθ, περνώντας ωστόσο τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα.

Κάτι που δούλεψε πολύ στο διάστημα της παραμονής της Ένωσης στην Πολωνία και που σιγά-σιγά αποτυπώνεται και στο χορτάρι.

Απέναντι στον Ατρόμητο η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση, δεδομένου του χρονικού σημείου που βρισκόμαστε αλλά και των πολλών απουσιών της.

Μιας και πέραν των Άλεφ, Μπογέ, που ήρθαν για να αποτελέσουν παίκτες-κλειδιά για τον Δικέφαλο, απέναντι στους Περιστεριώτες έμειναν εκτός και οι Μάνταλος, Γκάλο, Κλωναρίδης. Ποδοσφαιριστές που είτε περισσότερο είτε λιγότερο, αναμένεται να έχουν ρόλο στην ΑΕΚ που δημιουργεί ο Ουζουνίδης.

Η Ένωση είναι σαφές πως αλλάζει αγωνιστικό προσανατολισμό σε σχέση με πέρυσι. Γίνεται μια ομάδα που επιδιώκει να κρατά λιγότερο την μπάλα στα πόδια της, φτάνοντας στις φάσεις και κατά συνέπεια στο γκολ, χωρίς πολλή… κούραση.

Με γρήγορες πάσες, με κίνηση στο χώρο και ανάπτυξη από τα πλάγια. Εκεί όπου πλέον τα εξτρέμ δείχνουν να καταργούνται, με τους μπακ να αναλαμβάνουν αυτόν τον ρόλο.

Το τελευταίο στοιχείο ήταν και εκείνο που έκανε την ΑΕΚ να επιλέξει τον Λούκας Μπογέ για την ενίσχυση της μεσο-επιθετικής της γραμμής. Έναν παίκτη που δεν κινείται στη γραμμή αλλά πιο περιφερειακά.

Ο Αργεντινός στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε πρόλαβε να καταθέσει στο γήπεδο την εξαιρετική τεχνική του και την εκρηκτικότητά του, με τα… υπόλοιπα να έρχονται στη συνέχεια.

Εκεί όπου μαζί με τους Άλεφ, Πόνσε, Λιβάγια και Μάνταλο, αναμένεται να ομορφύνουν το παιχνίδι της ΑΕΚ, δίνοντας στην Ουζουνίδη τη δυνατότητα να δουλέψει όσα έχει στο μυαλό του, με τα κατάλληλα εργαλεία. Που πλέον βρίσκονται στα χέρια του, έτοιμα να αξιοποιηθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ