Τους άφησε με την …γλύκα

Τους άφησε με την …γλύκα

Με ανυπομονησία περίμεναν ορισμένοι τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον Άρη. Επένδυαν σε αρνητική εξέλιξη , στο να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα σε ότι αφορά το πιστοποιητικό συμμετοχής του στο πρωτάθλημα , προκειμένου να στήσουν ένα επικοινωνιακό πάρτι. Δεν τους βγήκε, όμως και έμειναν με την …γλύκα. Η ΠΑΕ είχε πληρωμένες ή […]

Με ανυπομονησία περίμεναν ορισμένοι τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον Άρη. Επένδυαν σε αρνητική εξέλιξη , στο να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα σε ότι αφορά το πιστοποιητικό συμμετοχής του στο πρωτάθλημα , προκειμένου να στήσουν ένα επικοινωνιακό πάρτι.

Δεν τους βγήκε, όμως και έμειναν με την …γλύκα. Η ΠΑΕ είχε πληρωμένες ή διακανονισμένες όλες τις οφειλές και έγινε το αυτονόητο, με τη απρόσκοπτη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα. Βέβαια, για να μπορούν κάποιοι να περιμένουν την γκέλα , τους έδωσε το δικαίωμα ο ίδιος ο Άρης, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη αποτυχία εξασφάλισης αδειοδότησης για τη Superleague.

Ο Πίντο υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε έξι μήνες, περίπου. Σε ότι αφορά, πάντως, τον Βραζιλιάνο επιθετικό, υπάρχει ένα παρασκήνιο σε ότι αφορά την στάση των διοικούντων την ΠΑΕ, προς το πρόσωπο του.

Είχε ήδη τραυματιστεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και η ΕΠΟ επέστρεψε ως άκυρο αρχικά το συμβόλαιο του, καθώς δεν είχε γραφτεί σωστά το επίθετο του. Παρόλα που ο Άρης δεν ήταν υποχρεωμένος να το ενεργοποιήσει, το έστειλε ξανά, δείχνοντας την στήριξη του στον ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ