Οι Έλληνες θα κάνουν την διαφορά στον Ολυμπιακό

Οι Έλληνες θα κάνουν την διαφορά στον Ολυμπιακό

Ο Τοροσίδης επέστρεψε στον Πειραιά, ο Λάζαρος ανεβάζει «στροφές» και ο Φετφατζίδης έδειξε ωραία πράγματα σαν 10άρι. Ο Μασούρας που κερδίζει τις εντυπώσεις και η χρονιά – ορόσημο για τον Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του σε ότι αφορά το εξωτερικό. Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν σε Αυστρία, Βέλγιο και Ολλανδία και σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής τους, «έκαναν αυτά που έπρεπε».

Τι επισήμανε δηλαδή ο Πέδρο Μαρτίνς; Ότι αυτά που ήθελε να γίνουν στην προετοιμασία έγιναν και σιγά – σιγά ο Ολυμπιακός θα βγάζει στο γήπεδο αυτά που έχει δουλέψει τον προηγούμενο μήνα ο Πορτογάλος προπονητής.

Οι πειραιώτες επέστρεψαν λοιπόν στην Ελλάδα και συνεχίζουν στην χώρα μας την προετοιμασία τους. Έχει φυσικά ενδιαφέρον να σταθούμε σ’ ένα θέμα που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Έχοντας μάλιστα στο μυαλό μας και την τελευταία, καλή εικόνα, του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Γκεζτέπε.

Είναι ξεκάθαρο πως οι Έλληνες παίκτες της ομάδας του λιμανιού μπορούν να προσφέρουν πολλά πράγματα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του Έλληνες παίκτες (μπορεί να εντάξει κι άλλους στην συνέχεια) που είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά.

Θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να δούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό. Ο Τόρο γύρισε στους ερυθρόλευκους και γίνεται εύκολα αντιληπτό πώς πρόκειται για πολύ σημαντική κίνηση, καθώς ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα πολλά πράγματα στην ομάδα του Πειραιά.

Είναι παίκτης που γνωρίζει καλά πράγματα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό και θα προσφέρει πολλά και στα αποδυτήρια της ομάδας. Δεν χωρά λοιπόν αμφιβολία πως η επιστροφή του Τοροσίδη είναι κίνηση που δημιουργεί κλίμα ενθουσιασμού και στους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας φοράει ξανά την φανέλα της ομάδας του λιμανιού.

Όποιος επίσης είδε με προσοχή στην απόδοση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο ματς με την Γκεζτέπε, καταλαβαίνει τους λόγους που οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν τον διεθνή εξτρέμ. Ο Λάζαρος δείχνει από νωρίς ότι μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς κι αυτό είναι σημαντικό.

Ο Φετφατζίδης πήγε καλά έχοντας ρόλο 10αριού, είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι του. Ο Κώστας Φορτούνης βέβαια θα είναι η πρώτη επιλογή για την θέση του επιτελικού μέσου και η φετινή χρονιά είναι πολύ σημαντική για τον διεθνή επιτελικό μέσο. Ο Φορτούνης είναι έτοιμος να επιστρέψει στις καλές χρονιές και αυτό θα είναι πολύ μεγάλος κέρδος για τον Ολυμπιακό.

Πάμε όμως και σ’ έναν παίκτη που είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στους ερυθρόλευκους. Ο λόγος για τον Μασούρα, ο οποίος είναι μια επένδυση των ερυθρόλευκων που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετική.

Είχαμε σταθεί στον Μασούρα και πριν ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει την μεταγραφή του νεαρού άσου από την Λάρισα. Και ο νεαρός αμυντικός έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε μεγάλο κέρδος για την ομάδα του λιμανιού. Είναι παίκτης που μπορεί να βρει θέση στο αρχικό σχήμα των πειραιωτών αρκεί βέβαια να συνεχίσει την σκληρή δουλειά.

Κανείς τέλος, δεν πρέπει να ξεχνά τον Γιαννιώτη στα γκολπόστ του Ολυμπιακού, τον Κούτρη και τον Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά και τους Ανδρούτσο – Μάνο. Είναι ξεκάθαρο πως οι Έλληνες παίκτες θα έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα που «χτίζει» ο Πέδρο Μαρτίνς κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ