Ξύπνα μ@λάκ@ part ΙΙ

Ξύπνα μ@λάκ@ part ΙΙ

Κατόπιν αιτήματος εκατομμυρίων αναγνωστών ο Κώστας Καίσαρης επανέρχεται και τα κάνει πενηνταράκια. Πώς πρέπει να ξηγηθούνε οι Έλληνες για να βγάλουνε τους πάσης φύσεως Κατρούγκαλους από το σβέρκο τους

ΑΡΕΣΕ το τελευταίο blog, «ξύπνα μ@λάκ@» Ότι μοναδική προσφορά που μπορεί να κάνει κανείς στους πυροπαθείς, είναι μα μην ξαναψηφίσει τα λαμόγια που ψήφιζε μέχρι τώρα. Και ρωτάνε, από κάτω ποιον να ψηφίσουν, αφού δεν υπάρχουν καλύτεροι.

Η απάντηση: κανέναν. Κι όταν λέμε κανέναν, δεν εννοούμε την ημέρα των εκλογών να πας για ψάρεμα ή για κυνήγι. Αυτό γίνεται κατά κόρον. Και δεν έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Πρώτο κόμμα η αποχή βγήκε στις τελευταίες εκλογές. Με ποσοστό 43.84%.

Αυτοδύναμη κυβέρνηση θα έκανε. Χωρίς να έχει ανάγκη τα σούργελα των ΑΝΕΛ. Από 9.913.609 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους ο Αλέξης πήρε 1.925.904 ψήφους και σου ξανακάθισε στο σβέρκο. Και καλά να πάθουνε βέβαια. Όταν κάνει δημοψήφισμα, σου λέει ψήφισε «όχι» που μετά στο κάνει «ναι» κι εσύ πας στο καπάκι και τον ξαναψηφίζεις, είσαι άξιος της τύχης σου. Δεν είσαι μαλάκας. Είσαι τριμάλακας.

Άλλο είναι το θέμα μας όμως. Ότι με την αποχή δεν κερδίζεις τίποτα. Σε κυβερνάει ο κάθε Αλέξης έχοντας ψηφισθεί από το 20% του εκλογικού σώματος.

Η ΜΑΓΚΙΑ είναι αυτή που είπαμε. Να μην ψηφίσεις κανέναν. Να πας και να το ρίξεις λευκό. Να βγούνε τα αποτελέσματα και να τους πιάσει μυρμηρίαση: Κυριάκος 8%. Αλέξης 6%. Μιχαλολιάκος 1.5%. Φώφη 1.3%. Καμμένος, 0.7% και πάει λέγοντας. Ξέρετε τι θα γίνει;

Τέρμα τα δίφραγκα. Την άλλη μέρα το πρωί όλα αυτά τα μαγαζιά θα κλείσουνε. Θα κατεβάσουνε ρολά. Έτσι πάει. Τώρα, όσοι χάνουνε τις εκλογές αλλάζουνε αρχηγό. Πορεύονται και κονομιούνται, όπως λέει και ο κύριος Αυγολέμονος. Όταν όμως τα ποσοστά τους, γίνουνε μονοψήφια, σχόλασε το παραμύθι. Τετέλεσται.

ΔΕΝ είναι και δύσκολο να το κάνεις. Δεν σου λέμε να πας στο Ρουβίκωνα και να το ρίξεις στα ντερβισιλίκια. Αυτά είναι για εικοσάρηδες και τριαντάρηδες. Που το λέει η καρδιά τους. Εσύ που είσαι του καναπέ κάνε το εύκολο. Πήγαινε στις επόμενες εκλογές και ρίχτο λευκό. Αντί να ψηφίσεις τους επόμενους Κατρούγκαλους και Παπαχριστόπουλους, ρίχτο λευκό.

Να δεις τι πλάκα έχει να γίνει. Να δεις πως έρχονται όλα τούμπα. Κι εκεί είναι που θα βρεθούν κάποιοι κανονικοί άνθρωποι ν’ αρπάξουν την ευκαιρία. Ν’ ασχοληθούν με την πολιτική. Ποιοι πάνε όλα αυτά τα χρόνια και μπλέκουνε με τα σκατά; Ανακύκλωση λαμόγιων και νταραβεριτζήδων γίνεται. Ο ένας δίνει τη σκυτάλη στον άλλον.

ΟΥΤΕ καν στην κάλπη δεν θα έφτανε ο Αλέξης σε μία κανονική χώρα. Με το που θα τον έβλεπε ένας κανονικός λαός να εμφανίζεται με σηκωμένα τα μανίκια για να συντονίσει το έργο της πυρόσβεσης, ένα εκατομμύριο θα είχε βγει στους δρόμους. Αυθημερόν θα πήγαινε σπίτι του. Να κρατήσει τα παιδιά. Να πάει κι η Περιστέρα με τις φίλες της για κανένα ποτό.

Που την έχουνε φάει η κλεισούρα και οι τέσσερις τοίχοι.Κι όλα αυτά τα παράσιτα που παριστάνουν τους βουλευτές; Μόνοι τους θα παίρνανε τον πούλο. Όσο σε κοροϊδεύουνε κι όσο ελπίζουν ότι μπορούν να σε κοροϊδέψουν και στο μέλλον, θα σε δουλεύουνε ψιλό γαζί.

Θα βγαίνει ο Τόσκας και θα σου λέει μέσα στα μούτρα σου, «τα κάναμε όλα σωστά». Θα πηγαίνει ο Καμμένος στους καμένους και θα τους λέει, «εσείς φταίτε».

ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ότι κανείς ικανός δε βάζει υποψηφιότητα. Και δε θα βάλει ποτέ, λέω εγώ. Όσο οι Έλληνες στέλνουν στη Βουλή τον Ανατολάκη και στην ευρωβουλή το Ζαγοράκη. Πώς να συναγωνισθεί ένας κανονικός άνθρωπος την Ελένη Αυλωνίτου και τον Πέτρο Κωνσταντινέα;

Κατά κράτος θα χάσει. Βγες εσύ στην τηλεόραση να αναμετρηθείς μαζί τους. Αμάσητο θα σε καταπιούνε. Πως να συναγωνιστείς τη Σελήνη από τη Λάμψη και τον Παύλο Χαϊκάλη; Ή τους πολιτικούς βαρώνους; Εκατό-μηδέν θα χάσεις. Αν δεν αλλάξει, αν δεν ξυπνήσει ο λακαμάς ο λαός, δεν αλλάζει τίποτα.

Στη μουσική επιλογή, Keith Richard-Gimme Shelter

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ