Είχαν μεγάλη επιθυμία να υπογράψουν στον Ολυμπιακό

Είχαν μεγάλη επιθυμία να υπογράψουν στον Ολυμπιακό

Τοροσίδης, Λάζαρος και Φετφατζίδης έδειξαν με την στάση τους πόσο ήθελαν να «πιάσουν» λιμάνι κι αυτό μετράει πολύ στο «χτίσιμο» της νέας ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το «χτίσιμο» της ομάδας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σε λίγες μέρες οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους, αντιμετωπίζοντας την Λουκέρνη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ένα στοιχείο της ριζικής ανασυγκρότησης του ρόστερ της πειραϊκής ομάδας που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, έχει να κάνει με την απόκτηση Ελλήνων παικτών. Και μάλιστα παικτών που είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά όπως είναι ο Τοροσίδης, ο Χριστοδουλόπουλος και ο Φετφατζίδης.

Ποιο είναι το κοινό στοιχείο στις μεταγραφικές υποθέσεις των τριών παικτών που προαναφέραμε; Μα φυσικά η δίψα τους να υπογράψουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Και οι τρεις έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν ν’ αγωνιστούν στην ομάδα του Πειραιά και φρόντισαν να κάνουν πράξη την επιθυμία τους. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για τους ερυθρόλευκους και θα φανεί στην πορεία της χρονιάς.

Είναι μεγάλη υπόθεση για μια ομάδα να δείχνει ο παίκτης πόσο πολύ θέλει να φορέσει τη φανέλα της και στις περιπτώσεις που προαναφέραμε αυτό ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές. Ο Ολυμπιακός προχώρησε λοιπόν στην απόκτηση παικτών που έδειξαν με ξεκάθαρο τρόπο την επιθυμία τους να φορέσουν τα ερυθρόλευκα κι αυτό αναμένεται να είναι σημαντικό πλεονέκτημα της ομάδας του λιμανιού.

Κι αυτό που επίσης πρέπει να σημειωθεί είναι ότι και οι τρεις συγκεκριμένοι παίκτες θα έχουν ηγετικό ρόλο και στα αποδυτήρια της ομάδας του Πειραιά. Αυτό όμως που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι η τεράστια επιθυμία που έδειξαν για να βάλουν την υπογραφή τους σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Κι αυτό αποδεικνύει πολλά σε ότι αφορά την δυναμική των ερυθρόλευκων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ολυμπιακός «χτίζει» μια ομάδα με βάση ελληνικό «κορμό» και με παίκτες που δείχνουν πόσο πολύ θέλουν να παίξουν στους πειραιώτες. Και τούτο είναι κάτι που αρέσει στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει να βλέπει παίκτες που θα τα δίνουν όλα για την επιτυχία του συλλόγου.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να επισημάνουμε και την στάση του Γιασίν Μεριά, ο οποίος έδειξε επίσης την επιθυμία του να παίξει στον Ολυμπιακό. Όλοι θυμούνται πως χάλασε αρχικά η μεταγραφή του Τυνήσιου στόπερ στην ομάδα του λιμανιού, αλλά ο Μεριά έκανε τις κινήσεις του για να αλλάξει τα δεδομένα και να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Πέτυχε τον στόχο του κι αυτό είναι κάτι που επίσης φανερώνει πολλά.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, απέναντι στην Λουκέρνη στις 9 Αυγούστου και τα μηνύματα ενόψει της αναμέτρησης με τους Ελβετούς είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ