Άρης : Χαμηλά την μπάλα

Άρης : Χαμηλά την μπάλα

Ο Πάκο Ερέρα που αποφεύγει τα μεγάλα λόγια σε ότι αφορά τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και βγάζει όρεξη για δουλειά.

Διαβάζοντας και ακούγοντας τα όσα μεταφέρουν οι συνάδερφοι που έχουν ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία, όπου διεξάγεται το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, έχω ξεχωρίσει δυο –τρία πραγματάκια, σε ότι αφορά την παρουσία του Πάκο Ερέρα στον πάγκο του Άρη.

Με πρωταρχικό εξ αυτών, την όρεξη που δείχνει να βγάζει ο Ισπανός τεχνικός. Τόσο στις προπονήσεις που γίνονται επί ολλανδικού εδάφους, όσο και με την στάση του στο μοναδικό φιλικό που έγινε μέχρι τώρα, στην Αμβέρσα. Με τον Ερέρα να μην κάθεται στιγμή στον πάγκο του, αλλά να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του, αναφορικά με τον τρόπο που κινούνται.

Στα 65 του, ο προπονητής του Άρη, φαίνεται ότι παίρνει πολύ σοβαρά την παρουσία του σε πάγκο ομάδας εκτός της πατρίδας του. Δεν είναι εύκολο να βγάλεις άποψη για το πώς εξελίσσεται η προετοιμασία μιας ομάδας, όταν δεν έχεις την δυνατότητα να παρακολουθείς καθημερινά τις προπονήσεις.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αναφέρομαι σε καθαρά αγωνιστικά θέματα, όμως, όμως, κάποια γενικά ζητήματα μπορεί να τα καταλάβει κάποιος, έχοντας ζήσει πάνω από δέκα προετοιμασίες. Ακόμα, ένα θετικό στοιχείο σε ότι αφορά τον Πάκο Ερέρα είναι το δόγμα του «χαμηλά την μπάλα», που φαίνεται να τηρεί σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Φαίνεται ξεκάθαρα από τις δηλώσεις του ότι δεν θέλει να ωραιοποιήσει πράγματα και καταστάσεις και ότι δεν νιώθει την ανάγκη να προβάλει αυτό που κάνει μέσω υποσχέσεων και μεγάλων λογιών, αλλά μέσω της δουλειάς που κάνει ο ίδιος, οι συνεργάτες του αλλά και οι παίκτες του.

Υ.Γ Ακόμα δυο μεταγραφές, τουλάχιστον θα κάνει ο Άρης πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Προσωπικά, θεωρώ ότι ο Καρυπίδης θα προσπαθήσει να βάλει, πάλι, το κερασάκι στην τούρτα.

Υ.Γ 1 Ήταν ένα από τα παιδιά που πάλευε με αξιοπρέπεια απέναντι στο πρόβλημα του. Έχουμε κάνει δεκάδες συζητήσεις , από κοντά και από το τηλέφωνο, όλα αυτά τα χρόνια, πάντα με αντικείμενο τον Άρη, τον οποίο αγαπούσε παθολογικά. Καλό ταξίδι, φίλε Άγγελε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ