Έτοιμη δεν είναι, το ξέρει, για αυτό…

Έτοιμη δεν είναι, το ξέρει, για αυτό…

Η αλλαγή που επιχειρεί να κάνει αυτό το καλοκαίρι η ΑΕΚ είναι μεγάλη. Αλλάζει ταυτότητα, αλλά δεν προλαβαίνει να το δείξει στα διπλά ματς με την Σέλτικ.

Το βράδυ της Τρίτης θα δούμε το πιο σοβαρό τεστ της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι. Η πρωταθλήτρια επέλεξε να κάνει τις καλές της μεταγραφές με καθυστέρηση και να έχει λίγα φιλικά στα πόδια της. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προτίμησε να έχει προπονήσεις με τους παίκτες του, παρά φιλικά.

Να τον μάθουν και να τους μάθει. Ετσι, στην πρόβα τζενεράλε με την Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ θα δούμε για πρώτη φορά τον Πόνσε και τον Αλεφ, ουσιαστικά για… πρώτη φορά και τον Μπογέ (μαζί τους τον Μάνταλο που επίσης έλειπε από το Περιστέρι). Δηλαδή, τις τρεις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της για να καλύψει τα σοβαρά κενά που είχε μετά τις αποχωρήσεις Αραούχο, Κονέ και Λάζαρου.. Και αυτό το τεστ έρχεται μία εβδομάδα πριν το πρώτο ματς με την Σέλτικ.

Η αλλαγή που επιχειρεί να κάνει αυτό το καλοκαίρι η ΑΕΚ είναι μεγάλη. Αλλάζει ταυτότητα, αλλά δεν προλαβαίνει να το δείξει στα διπλά ματς με την Σέλτικ. Δεν μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να παρουσιάσει αυτό που έχει στο μυαλό του για τη νέα σεζόν. Τι έχει; Μια πιο επιθετική, ελκυστική και παραγωγική ΑΕΚ σε σχέση με αυτή που κέρδισε τους πάντες πέρυσι (κόντρα σε όλους και όλα) και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο, το ξέρει, ωστόσο γνωρίζει ότι στα ματς με την Σέλτικ απαιτούνται… άλλα.

Μια πιο σφιχτή ομάδα, ένα πλάνο πιθανόν αλά… Χιμένεθ, όπως έκανε ο Ισπανός στα περσινά δύσκολα ματς σε Ευρώπη και Ελλάδα. Για αυτό και εγώ δεν βγάζω από το μυαλό μου την τριάδα στην άμυνα με τον Μπακάκη να πλαισιώνει τα εκάστοτε στόπερ. Και με την Σέλτικ και αργότερα όταν χρειαστεί.

Μπορεί να κινείται και να δουλεύει από την πρώτη ημέρα με την άνεση που του δίνει το χρίσμα Μελισσανίδη, ωστόσο ξέρει καλά ο Ουζουνίδης ότι κόντρα στην Γαλατασαράι και στα διπλά ματς με την Σέλτικ δίνει τα πρώτα διαπιστευτήρια του. Και θέλει να είναι θετικό το πρόσημο.

ΥΓ: Ο Ουζουνίδης είναι γάτα. Και ως παίκτης ήταν και ως προπονητής είναι. Για αυτό δεν πιστεύω ότι θα δείξει όλα όσα σκέφτεται κόντρα στην Γαλατασαράι. Κάτι θα κρατήσει για την Σκωτία στις 8 του μήνα…

ΥΓ1: Με τον Γιόχανσον έπαιξε και… έχασε. Δεν πρέπει να κάνει το ίδιο και με Σιμόες.

ΥΓ2: Για τον Χριστοδουλόπουλο, όπως λένε από την ΑΕΚ, αυτό που ήθελαν εν πολλοίς να δείξουν, το έδειξαν σε όλη την Ελλάδα. Ο Λάζαρος είπε ψέμματα ότι δεν είχε υπογράψει. Υπέγραψε, το παραδέχθηκε και εκτέθηκε παντού. Αυτή είναι η ουσία. Και τώρα αγωνιά ο ίδιος πότε θα παίξει μπάλα. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ