Η βελτίωση στην άμυνα και η σιγουριά του Μαρτίνς

Η βελτίωση στην άμυνα και η σιγουριά του Μαρτίνς

Η προσέγγιση του πρώτου επίσημου αγώνα του Ολυμπιακού από τον Πέδρο Μαρτίνς, φανερώνει την βελτίωση στα μετόπισθεν και «βγάζει» σιγουριά για τη γραμμή κρούσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει την διαμόρφωση του πλάνου για το πρώτο επίσημο παιχνίδι των ερυθρόλευκων στη σεζόν.  Ο Πορτογάλος βάζει τις τελευταίες πινιελές στον «καμβά» και είναι σίγουρος πως η ομάδα του λιμανιού θα είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας για την αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στην Κουκέρνη.

Αυτό που έχει ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τον 48χρονο τεχνικό είναι η βελτίωση που έχει δείξει ο Ολυμπιακός στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ο κόουτς των πειραιωτών βλέπει σωστή νοοτροπία από τους παίκτες του, βλέπει λιγότερα λάθη, μεγαλύτερη συγκέντρωση κι αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο ενόψει του πρώτου αγώνα με την Λουκέρνη.

Καταλαβαίνει μάλιστα κάποιος πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα στο ματς με τους Ελβετούς στο Καραϊσκάκη. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του λιμανιού να πάρει μια νίκη με «καθαρό» σκορ κι αυτό ακριβώς θέλει ο Μαρτίνς.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων έλεγε στους συνεργάτες του πως βλέπει να γίνονται αυτά που θέλει στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ότι μέρα με την μέρα οι πειραιώτες αφομοιώνουν αυτά που θέλει να περάσει ο Πορτογάλος προπονητής. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο 48χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού.

Αξίζει πάντως να εστιάσουμε και σε κάτι ακόμα, ενόψει του αγώνα των πειραιωτών με την Λουκέρνη στο Καραϊσκάκη. Κι αυτό το «κάτι» αφορά την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού και την σιγουριά που βγάζει ο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τους Ελβετούς.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει παρακολουθήσει από κοντά την ευρωπαϊκή αντίπαλο του Ολυμπιακού. Πήγε μάλιστα ο ίδιος για να δει την Λουκέρνη. Έχει λοιπόν ξεκάθαρη εικόνα για τα ατού αλλά και τα μειονεκτήματα της ελβετικής ομάδας.

Ο Μαρτίνς λοιπόν θεωρεί πως η γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού θα μπορέσει να βρει τρόπους για να σκοράρει. Η τριάδα Λάζαρου, Φορτούνη, Ποντένσε είναι σε θέση να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην άμυνα της Λουκέρνης τόσο από τα δύο άκρα όσο και από τον άξονα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού είναι σίγουρος πως οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν να βγάλουν ωραίες συνεργασίες στην επίθεση. Αυτό που ήθελε να πετύχει ο Μαρτίνς, από την στιγμή που η ομάδα του επέστρεψε από την Ολλανδία, ήταν να βελτιώσει πράγματα στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ο Μαρτίνς είναι ικανοποιημένος από τα όσα έχει δει την τελευταία εβδομάδα και συνεχίζει την δουλειά στο Ρέντη, έχοντας φυσικά στραμμένο το βλέμμα στο πρώτο ματς με τους Ελβετούς, στο Καραϊσκάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ