Άρης: Οι επινοήσεις, οι Έλληνες στο ρόστερ και τα ονόματα

Άρης: Οι επινοήσεις, οι Έλληνες στο ρόστερ και τα ονόματα

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Άρης θα κινηθεί και για την απόκτηση Ελλήνων παικτών στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι κάθε όνομα που ακούγεται, ενδιαφέρει τους κιτρινόμαυρους.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης έχει ως μοναδικό στόχο να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα τον οδηγήσει στην έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έχοντας κάνει μια εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα στα πλέι οφ, με τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και με πιο πρόσφατη αυτή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Ατρομήτου, οι κιτρινόμαυροι είναι το ξεκάθαρο φαβορί.

Διαβάστε επίσης: Ο Ναν ψήφισε τον εαυτό του MVP της Euroleague – Έβαλε τον Βεζένκοφ στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης (pic)

Οι άνθρωποι του Άρη, πάντως, έχουν μιλήσει ήδη και για την επόμενη σεζόν. Φαίνεται ότι έχει ληφθεί, η απόφαση για ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ της ομάδας. Αυτό είναι κάτι το οποίο θέλει και ο προπονητής, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Το γεγονός, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι όποιο όνομα ακούγεται για τον Άρη, ισχύει. Ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Άγιων ημερών που διανύουμε και την έλλειψη θεμάτων, αυτό που «πουλάει» είναι τα ονόματα.

Τα περισσότερα εκ των οποίων που έχουν ακουστεί, μάλιστα, να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Έχει, επίσης, μεγάλη διαφορά το απλά να έχει προταθεί ένας ποδοσφαιριστής από κάποιον μάνατζερ, από το να αποκτηθεί.

Το μόνο, σίγουρο, είναι ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει κάποιες επαφές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είναι ξεκάθαρο, επίσης, ότι ο Άρης δεν θα κινηθεί απλά για να πάρει Έλληνες παίκτες, αλλά θα στοχεύσει σε ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να λογίζονται και για την ενδεκάδα. Όλα αυτά, βέβαια, θα τεθούν επί τάπητος μετά το τέλος των πλέι οφ, αλλά και του τελικού του Κυπέλλου.

ΥΓ. Προσπάθησαν κάποιοι να μας πείσουν ότι ο Άρης ευνοήθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, κάνοντας λόγο για πέναλτι που δεν δόθηκε. Ορισμένοι, μάλιστα, το προχώρησαν παραπάνω, «ανακαλύπτοντας» δυσαρέσκεια μελών της ΚΕΔ για τους Σιδηρόπουλο και Φωτιά.

ΥΓ1. Τον διαιτητή, δηλαδή και τον VAR της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ήταν τόσο μεγάλη, μάλιστα, η «δυσαρέσκεια» των μελών της ΚΕΔ, που όρισαν τον Σιδηρόπουλο και τον Φωτιά κανονικά στα παιχνίδια των πλέι άουτ και συγκεκριμένα στο Παναιτωλικός – Παναιτωλικός. Με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό η προσπάθεια προπαγάνδας. Μιλάμε, εξάλλου για την ομάδα που έμεινε εκτός τετράδας, κυρίως λόγω των ανθρώπινων λαθών της διαιτησίας.

ΥΓ. Ας το σταματήσουμε, όμως, εδώ μέρες που είναι… Καλή Ανάσταση σε όλους. Υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ