Αφήστε τον Σουηδό τουρίστα και κάντε κόλαση την Τούμπα

Αφήστε τον Σουηδό τουρίστα και κάντε κόλαση την Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα στην ιστορία του, μέχρι τον επόμενο και εμείς όλοι ασχολούμαστε με τα καπρίτσια του Σουηδού τουρίστα και της συμβίας του Νίνας. Η Τούμπα την Τετάρτη πρέπει να είναι «κόλαση» για τη Σπαρτάκ Μόσχας για να έρθει μια ακόμη μεγάλη νίκη.

Αφού καταφέραμε να κλέψουμε λίγο χρόνο και να ξεκουραστούμε στη μαγευτική Χαλκιδική, μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, επιστρέφουμε από σήμερα στις επάλξεις, για να δώσουμε τις δικές μας «μάχες» μέσα από to10.gr. Στην Ελβετία ο Δικέφαλος έκανε πάρτι, όμως λίγο πριν την σέντρα κανείς δεν πίστεψε πως μετά τον απρόσμενο τραυματισμό του Βιερίνια, θα μπορούσε να πετύχει αυτή τη μεγάλη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε όμως πως έχει ανέβει επίπεδο. Δεν είναι ο φτωχών συγγενείς της Ευρώπης. Το όνομα του ακούστηκε και πάλι σε όλη την υφήλιο και είναι έτοιμος να πετύχει περισσότερα πράγματα.

Στο καπάκι «σκάει» και το θέμα Πόντους Βέρνμπλουμ με την επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη. Οι ΠΑΟΚτσήδες «τρελάθηκαν» από χαρά. Έκαναν όνειρα για τίτλους και προκρίσεις ακόμα και στα play offs του Champions League. Κι εκεί που έχουν απογειωθεί όλοι, ξαφνικά μαθαίνουν πως ο Σουηδός μέσος τα γύρισε.Ο 32χρονος μέσος ζητούσε τον ουρανό με τ’ άστρα. Απαίτησε περισσότερα χρήματα για τον ίδιο και τον μάνατζερ του. Η γυναίκα του δεν τις άρεσαν τα πλακάκια στην εξωτερική πισίνα από τα 5 σπίτια που είδε στο Πανόραμα, ενώ ένα σιντριβάνι αντί να βγάζει σοκολάτα, έβγαζε νερό. Στον ΠΑΟΚ αφού είδαν πως ο Βέρνμπλουμ είναι ασόβαρος, τον έβαλαν στο αεροπλάνο και τον έστειλαν στην πατρίδα του.

Το γεγονός ότι του έδωσαν και διορία τεσσάρων ημερών για να απαντήσει ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαν να κάνουν για τον ποδοσφαιριστή Βέρνμπλουμ, γιατί στην Τούμπα είδαν έναν τουρίστα Σουηδό που το μόνο που τον ένοιαζε ήταν τα χρήματα και οι ανέσεις του. Ούτε καν στον κόπο μπήκε να ρωτήσει για το πλάνο της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Μακάρι να μη γίνει αυτή η μεταγραφή. Γιατί μπορεί να είναι παικταράς ο Βέρνμπλουμ, μπορεί να είναι φημισμένος, μπορεί να είναι έμπειρος, μπορεί να έχει ποιότητα, μπορεί να «ρίχνει» πολύ ξύλο, μπορεί να παίζει σε ένα σωρό θέσεις, μπορεί και να σκοράρει ακόμη, ωστόσο, με την όλη συμπεριφορά του, εδώ και δυόμιση μήνες, έδειξε ότι επαγγελματίας σοβαρός δεν είναι.

Επειδή πολύ ασχοληθήκαμε όλοι μας με την οικογένεια Βέρνμπλουμ και έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη «μάχη» καλό θα είναι να κάνουμε Focus στην αναμέτρηση με τους Ρώσους και πως θα καταφέρει ο Ραζβάν Λουτσέσκου να πάρει άλλη μια νίκη. Οι ασπρόμαυροι έχουν μελετήσει πολύ καλά τον τρόπο παιχνιδιού της Σπαρτάκ και αναμένεται να δούμε μια ομάδα που θα έχει προσαρμόσει την άμυνα της πάνω στα βαριά χαρτιά των ρώσων.

Στην αναμέτρηση της Τετάρτης (8/8) η Τούμπα θα πρέπει να είναι «καζάνι» για τους Ρώσους. Από το ζέσταμα θα πρέπει να νιώσουν την καυτή ανάσα και την πίεση των χιλιάδων ΠΑΟΚτσήδων. Πάντως από ότι μαθαίνω θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις από τους φιλάθλους της ομάδες στις κερκίδες της Τούμπας που θα ξαφνιάσουν ευχάριστα όσους βρεθούν στο γήπεδο, αλλά και όσους το δουν από την τηλεόραση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ