Ο Λάζαρος γουστάρει με χίλια!

Ο Λάζαρος γουστάρει με χίλια!

Ονειρική η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Χριστοδουλόπουλου. Ο διεθνής εξτρέμ έδειξε χθες γιατί θα είναι μπροστάρης στη νέα ομάδα που δημιουργούν οι ερυθρόλευκοι. Γουστάρει που φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού κι αυτό φάνηκε στους πανηγυρισμούς.

Έγινε μεγάλη κουβέντα λοιπόν για την μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό. Μεγάλος ντόρος. Και ο διεθνής άσος των ερυθρόλευκων φρόντισε να δικαιώσει αυτό τον ντόρο, από την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ομάδα του λιμανιού. Δύο γκολ και μια γεμάτη εμφάνιση μπαίνουν στο «κάδρο» της χθεσινής παρουσίας του έμπειρου επιθετικού στο Καραϊσκάκη. Και είναι ξεκάθαρο πως τέτοιο «σενάριο» ονειρεύονταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Το έλεγε πριν από το ματς στους δικούς του ανθρώπους. «Θέλω ένα γκολ στο πρώτο μου επίσημο παιχνίδι». Και τα γκολ ήταν τελικά δύο! Και κάπου εκεί το ξέσπασμα του Λάζαρου με πανηγυρισμούς που θύμιζαν μικρό παιδί.

Το χάρηκε με την ψυχή του! Ήθελε να δείξει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι έκαναν καλά που τον εμπιστεύτηκαν. Και το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Λάζαρος πανηγύρισε με την ψυχή του τα δύο πρώτα του (επίσημα) γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού. Κι έδειξε ν’ απολαμβάνει τις ονειρικές στιγμές που έζησε στο Καραϊσκάκη. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τον αποθέωσαν τόσο την στιγμή της αντικατάστασής του όσο και στο φινάλε του αγώνα. «Είναι τρελός ο Λάζαρος» φώναζε ο κόσμος στο Καραϊσκάκη και ο Χριστοδουλόπουλος έδειχνε πως συμφωνεί.

Είναι σίγουρο ότι ο διεθνής ακραίος επιθετικός γουστάρει με χίλια που παίζει στον Ολυμπιακό. Φάνηκε από τον τρόπο που πανηγύρισε τα δύο γκολ που πέτυχε. Φάνηκε από την φάση που γύρισε στην άμυνα για να κάνει τάκλιν για να μην βγει η μπάλα και κερδίσει κόρνερ η Λουκέρνη.

Όλα παίζουν ρόλο, ακόμα και τέτοιες μικρές λεπτομέρειες. Ο Χριστοδουλόπουλος ήθελε να δείξει στον κόσμο του Ολυμπιακού πως μπορεί να κάνει την διαφορά. Και το έδειξε. Έβαλε τα δύο γκολ που άνοιξαν τον δρόμο για την εντυπωσιακή νίκη των πειραιωτών και σίγουρα μπορεί να προσφέρει ανάλογες στιγμές και στην συνέχεια.

Υπάρχει όμως κι ένα ακόμα στοιχείο στο οποίο πρέπει να σταθεί κάποιος και μάλιστα έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ο λόγος για τις συνεργασίες που έβγαλαν στο χορτάρι του Καραϊσκάκη, ο Φορτούνης με τον Λάζαρο. Οι δύο διεθνείς άσοι του Ολυμπιακού έκαναν ωραία πράγματα. Βρήκαν τρόπους για να αλλάξουν μπάλες και έδειξαν ότι όσο περνά ο καιρός τόσο καλύτερα θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Λάζαρο η χθεσινή εμφάνιση. Είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία του διεθνούς άσου ενόψει της συνέχειας. Είναι όμως μεγάλη υπόθεση και για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη από ένα εξτρέμ που θα μπορεί να δημιουργήσει αλλά παράλληλα θα μπορεί ν’ απειλήσει την αντίπαλη εστία και να σκοράρει. Και ο Λάζαρος τα έκανε όλα στο χθεσινό ματς με την Λουκέρνη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει λοιπόν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον Χριστοδουλόπουλο να έχει κέφια και περιμένει ακόμα περισσότερα από τον Έλληνα άσο. Γιατί πολύ απλά ο Λάζαρος μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα στην ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ