Κίνηση ποιότητας με Γκάμα ο Άρης

Κίνηση ποιότητας με Γκάμα ο Άρης

Ο Άρης με την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού ανεβαίνει επίπεδο ως ομάδα.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Μπρούνο Γκάμα από τον Άρη, ήταν το κερασάκι των μέχρι τώρα κινήσεων της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι. Ο διεθνής Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν είναι απλά ένας παίκτης που ήρθε να προστεθεί στο σύνολο και να βοηθήσει, αλλά ένας ηγέτης που μαζί με τους υπόλοιπους ποιοτικούς παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ, θα βοηθήσει τον Αρη να πετύχει τους στόχους του.

Η αλήθεια είναι ότι για να φέρεις έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκτός από το να τα κάνεις όλα τέλεια σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις και την οικονομική υπέρβαση που απαιτείται, χρειάζεται και να σε ευνοήσουν οι συγκυρίες. Πρέπει να βρεις το κουμπί του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον πείσεις να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Να του δώσεις το κίνητρο να έρθει για να γίνει και στην πράξη, ηγέτης, όπως του ζήτησε καλωσορίζοντας τον ο Θόδωρος Καρυπίδης. Δεν συζητάμε, καν, για την αγωνιστική αξία του ποδοσφαιριστή. Την γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, άλλωστε, είχε γνωρίζει την αποθέωση από ΜΜΕ πριν από δυο χρόνια, όταν και βρισκόταν στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ.

Σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία ο Μπρούνο Γκάμα ήρθε τελικά στην Θεσσαλονίκη, Προσωπικά, δεν δίνω δεκάρα για το τι θα γραφτεί γι’ αυτόν, σε εφημερίδες και ιστοσελίδες και τι θα ακουστεί σε ραδιόφωνα. Το σημαντικό είναι εντός αγωνιστικού χώρου να βγάλει τα στοιχεία εκείνα που έκαναν τον Πάκο Ερέρα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για την απόκτηση του.

Υ.Γ Σωστή η απόφαση για να μην γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρέπει να προφυλαχθεί η επένδυση που έγινε και να ζητηθούν εξηγήσεις για την εικόνα που είχε ο αγωνιστικός χώρος στην αναμέτρηση με την Λάρισα.

Υ.Γ 1 Ο κόσμος του Άρη δεν έχει καμία ανάγκη να ξανασυστηθεί. Η εικόνα του γεμάτου Κλεάνθης Βικελίδης στο φιλικό της Τετάρτης, ήταν απλά η αρχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ