Ο  Άρης θα κάνει το πρόγραμμα εύκολο ή δύσκολο

Ο  Άρης θα κάνει το πρόγραμμα εύκολο ή δύσκολο

Η ομάδα δείχνει ότι βαδίζει σε καλό  δρόμο , έχοντας μοναδικό εχθρό της τον χρόνο ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος έφερε μια πολύ μεγάλη ευφορία, σε ότι αφορά την πορεία της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Συναίσθημα που πηγάζει από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν,  από την πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας, αλλά και από τον ενθουσιασμό για την επιστροφή της μετά από τέσσερα χρόνια στην φυσική της θέση.

Πραγματικά ο Άρης φαίνεται ότι βαδίζει σε σωστό δρόμο. Οι μεταγραφικές κινήσεις έγιναν βάση προγραμματισμού, αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές τους οποίους ήθελε ο προπονητής σε καίριες θέσεις της ενδεκάδας και όλα δείχνουν ότι πηγαίνουν βάση των όσων είχαν σχεδιάσει οι άνθρωποι του Άρη.

Αν μπορούσε βέβαια, κανείς να αποκρυπτογραφήσει τις  δηλώσεις του Πάκο Ερέρα θα έφτανε στο συμπέρασμα ότι ο Ισπανός τεχνικός είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την δουλειά των παικτών του, όμως, θεωρεί ότι ο μοναδικός εχθρός για την ομάδα του είναι ο χρόνος. Μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, που πρέπει να δεθούν ως σύνολο.

Με νέους παίκτες να προστίθενται συνεχώς, όπως ο Γιουνές και τώρα ο Γκάμα. Αλλιώς θα μιλούσε ο Ερέρα να το πρωτάθλημα ξεκινούσε σε ένα μήνα. Το καλό είναι ότι ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν ψάχνει δικαιολογίες. Το ακόμα καλύτερο ότι η ομάδα δείχνει συνοχή στη μεσοαμυντική της λειτουργία και επιθετικά, παρά το γεγονός ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμη, βρίσκει το  γκολ χάρη στην ποιότητα των παικτών της.

Υ.Γ  Πολλοί με ρωτάνε για το ποιοι θα παίξουν και ποιοι θα μείνουν απέξω από την ενδεκάδα, ειδικά σε ότι αφορά τους μεσοεπιθετικούς παίκτες. Αυτό είναι απόφαση του προπονητή, που μπορεί πάντως να αλλάξει και το σύστημα, ειδικά στους εντός έδρας αγώνες.

Υ.Γ 1 Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη η απόκτηση του Μπάσα. Όπως όλα δείχνουν ο Αλβανός μέσος θα αποδειχθεί από τις πιο ουσιαστικές μεταγραφές του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ