Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι μπορεί στα δύσκολα!

Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι μπορεί στα δύσκολα!

Παρότι την περασμένη Τετάρτη βρέθηκε ένα βήμα πριν τηn καταστροφή, ο ΠΑΟΚ γύρισε… τούμπα το παιχνίδι με τη Σπαρτάκ Μόσχας και κέρδισε το δικαίωμα να θεωρείται φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 3-2 ωστόσο, δεν διασφαλίζει σε καμία περίπτωση τον Δικέφαλo.

Με δεδομένο πως η Σπαρτάκ Μόσχας διαθέτει πολύ καλύτερη ομάδα από τη Βασιλεία αλλά και πολύ πιο «δυνατή» έδρα από τους Ελβετούς, ασφαλώς η αποστολή του Ράζβαν Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του δεν αναμένεται εύκολη στην «Οτκρίτιε Αρένα». Το 3-2 άλλωστε δίνει ξεκάθαρα το δικαίωμα στους παίκτες του Μάσιμο Καρέρα να αισιοδοξούν πως με τη βοήθεια και του κόσμου τους θα είναι αυτοί που θα αντιμετωπίσουν την επόμενη εβδομάδα είτε την Μπενφίκα είτε τη Φενέρμπαχτσε.

Όμως, από τον περασμένο Νοέμβριο έως και σήμερα, αυτή η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει βαλθεί να… τρελάνει κόσμο, με «όπλα» της την απίστευτη ομοιογένεια, την ποιότητα και την φιλοδοξία της. Μπορεί η Σπαρτάκ να «τρομάξει» τον ΠΑΟΚ; Σε καμία περίπτωση, από τη στιγμή δε που ο Δικέφαλος θα έχει σήμερα στις τάξεις του τον αρχηγό και φυσικό ηγέτη του, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Το πως θα εξελιχθεί η αποψινή αναμέτρηση, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Ποιος περίμενε άλλωστε πως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Τούμπας θα επιτυγχάνονταν πέντε γκολ ή πως ο ΠΑΟΚ θα βρισκόταν να χάνει με το «καλημέρα» με 2-0 και θα ανέτρεπε την κατάσταση πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Όπως και να προσεγγίσει πάντως κανείς το παιχνίδι, η λογική αναφέρει πως αναμένεται μία «μάχη» τακτικής και… λεπτομερειών, εκτός και αν οι παίκτες του Δικεφάλου «καθαρίσουν» με συνοπτικές διαδικασίες την πρόκριση, όπως έκαναν στη Βασιλεία!

Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ με τρεις νίκες στις πρώτες τρεις από τις έξι συνολικά «δοκιμασίες» του πριν μπει στον… μαγικό κόσμο του Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε άριστα. Συνεπώς, έγκειται στους παίκτες του ΠΑΟΚ σε μεγάλο βαθμό και σήμερα να πραγματοποιήσουν και το τέταρτο βήμα προς το όνειρο των ομίλων, αντλώντας ενέργεια και από τους οπαδούς του Δικεφάλου που θα βρίσκονται στην «Οτκρίτιε Αρένα».

ΤΑ 5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ… 30!

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να προκριθεί σήμερα στην Μόσχα, θα πάρει για την συμμετοχή του και μόνο στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, 5.000.000 ευρώ. Ενώ ήδη έχει εξασφαλισμένο ένα ποσό κοντά στα 7.000.000 ευρώ, αν συνεχίσει στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, είτε αν αποκλειστεί σήμερα, είτε στην επόμενη φάση. Άρα, αν προκριθεί σήμερα έχει εξασφαλισμένα κοντά στα 12.000.000 ευρώ, έχοντας τον δρόμο ανοιχτό για τα 30.000.000 που θα φέρει μια συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αν στην συνέχεια προσπεράσει την Μπενφίκα ή την Φενέρμπαχτσε.

Υ.Γ : Τα καλύτερα δεν έρχονται… ήρθαν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ