Ο Μαρτίνς βάζει «διαγώνισμα» νοοτροπίας

Ο Μαρτίνς βάζει «διαγώνισμα» νοοτροπίας

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζητά από τους παίκτες του να δείξουν και στη ρεβάνς με την Λουκέρνη πως ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει πολλά, όχι μόνο στο αγωνιστικό σκέλος, αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός είναι από χθες βράδυ στην Ελβετία και θα ολοκληρώσει με την σημερινή προπόνηση, την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Λουκέρνη στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Η πρόκριση έχει επί της ουσίας κριθεί μετά το εντυπωσιακό 4-0 των πειραιωτών στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο η αυριανή αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με την ελβετική ομάδα είναι κάτι παραπάνω από σημαντική για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς το είπε ξεκάθαρα στους παίκτες του, στην διάρκεια της τελευταίας προπόνησης στο Ρέντη. «Θέλω να έχουμε διάθεση, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη και στην ρεβάνς».

Το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού το έλαβαν όλοι οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας και καλούνται να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και στη ρεβάνς με την ελβετική ομάδα.

Ο 48χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού βάζει «διαγώνισμα» στους παίκτες του σε ότι αφορά τη νοοτροπία που θα επιδείξουν στον δεύτερο αγώνα απέναντι στην ελβετική ομάδα. Ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση μετά τη νίκη του με 4-0 στο πρώτο ματς, αλλά ο Μαρτίνς περιμένει να δει πράγματα από τους παίκτες του.

Ο ίδιος άλλωστε έχει εκφράσει επανειλημμένα την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας του και οι παίκτες του Ολυμπιακού φρόντισαν να τον δικαιώσουν με την εμφάνιση του στον πρώτο αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Ο Μαρτίνς δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο θέμα της νοοτροπίας των παικτών του. Κι αυτό είναι κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για τη νέα ομάδα που «χτίζει» ο Πορτογάλολς προπονητής των πειραιωτών.

Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν πέρυσι προβλήματα με τη νοοτροπία αρκετών παικτών κι ένα από τα στοιχεία που θέλει να αλλάξει ο Μαρτίνς είναι και αυτό.

Περιμένει λοιπόν να δει σωστή νοοτροπία από τους ερυθρόλευκους ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού και έχει επισημάνει στους παίκτες του πως δεν πρέπει να έχουν στο μυαλό τους το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού.

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει πολλά στο ρόστερ του. Έχει αλλάξει προπονητή κι έχει αλλάξει επίσης και αγωνιστική φιλοσοφία. Είναι πολύ σημαντικό ν’ αλλάξει και νοοτροπία, σε σχέση με την περασμένη σεζόν και ο Μαρτίνς θέλει να δει σωστή αντιμετώπιση του δεύτερου αγώνα με την Λουκέρνη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ