Μαρίνο μου, η ομαδάρα σου!

Μαρίνο μου, η ομαδάρα σου!

Η ΑΕΚ του Ουζουνίδη βρίσκεται ένα βήμα πριν από την είσοδό της στους ομίλους του Champions League κάνοντας… πλάκα στους «γνώστες» του αθλήματος που παρουσίαζαν την πρωταθλήτρια Ελλάδος στα όρια της διάλυσης

Αυτό που πέτυχε η ΑΕΚ το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ έχει ιστορικό χαρακτήρα. Πρόκειται για μια πρόκριση που σχεδόν βάζει την Ένωση στους ομίλους του Champions League, μιας και οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να… αυτοκτονήσουν για να μείνουν εκτός από την συμπαθή Βίντι. Η ΑΕΚ κόντρα σε όλους και σε όλα πήρε μία από τις πιο παλικαρίσιες προκρίσεις που έχει σημειώσει ελληνική ομάδα στα κύπελλα Ευρώπης!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι… ταλιμπάν του κατάφεραν να αποκλείσουν από τη συνέχεια του θεσμού την πρωταθλήτρια Σκοτίας, που θα έμοιαζε φόβητρο για οποιαδήποτε άλλη ομάδα εντός συνόρων. Αυτό που πέτυχε η ΑΕΚ το βράδυ της Τρίτης είναι τεράστιο και καταδεικνύει πως η… διαλυμένη σύμφωνα με τους «γνώστες» πρωταθλήτρια Ελλάδας, παραμένει το πρώτο φαβορί και για τον φετινό εγχώριο τίτλο. Ειδικά βάσει των όσων έχουν δείξει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Που αποτελούν τους βασικούς αντιπάλους της ΑΕΚ, με την συγκεκριμένη σειρά.

«Διαλυμένη» η ΑΕΚ γιατί έφυγαν ο Αραούχο, ο Χριστοδουλόπουλος και ο Βράνιες (μονάχα αυτοί ήταν βασικά στελέχη πέρυσι) και ήρθαν ο –super- Οικονόμου, ο Άλεφ, ο Μπογέ, ο Πόνσε, ο Αλμπάνης. Η… απάντηση δόθηκε ήδη και δυστυχώς για κάποιους ονειροπόλους, που ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί πως τα πρωταθλήματα πλέον θα κρίνονται στο γήπεδο και θα τα κατακτά ο καλύτερος, θα υπάρξει και συνέχεια…

Μια ΟΜΑΔΑΡΑ με τα όλα της, που παρά τις πολλές αναποδιές που της έτυχαν, κατάφερε να κάνει την υπέρβαση. Αφήνοντας εκτός… σεντονιού την πρωταθλήτρια Σκοτίας. Η ΑΕΚ διαθέτει τον-κατά την ταπεινή μου γνώμη-κορυφαίο Έλληνα προπονητή στο τιμόνι της, με την δουλειά του να έχει ήδη πιάσει τόπο. Ακόμα και κόντρα σε όλες τις συνθήκες. Δεν ήταν άλλωστε και λίγα τα όσα πέρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Κατάφερε ωστόσο να οδηγήσει την ΑΕΚ εκεί που ήθελε και πίστευε πως μπορούσε.

Πριν από τους δύο αγώνες με την πρωταθλήτρια Σκοτίας που ήταν το γκράντε φαβορί για την πρόκριση, γνωρίζεις πως θα στερηθείς των υπηρεσιών του καλύτερου στόπερ σου (Τσιγκρίνσκι), στην πορεία μαθαίνεις πως χάνεις τον παίκτη-ορχήστρα σου (Μάνταλος), στο… ζέσταμα του Celtic Park τίθεται νοκ άουτ ο αντικαταστάτης του (Μπογέ), παραμονή της ρεβάνς βγαίνει off και το πολυεργαλείο που καλύπτει ότι τρύπα προκύψει (Λόπες), ενώ εκτός παραμένει και το πιο… έτοιμο 8άρι σου ( Γαλανόπουλος). Κι όμως η ΑΕΚ κατάφερε να αφήσει στην άκρη όλα τα παραπάνω, παρουσιάζοντας ένα σύνολο «δεμένο» και έτοιμο να φάει… σίδερα αν χρειαστεί! Που χρειάστηκε. Και τα έφαγε. Προχώρα Μαρίνο, όπως εσύ ξέρεις….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ