Αλεφ, ο πολύτιμος (ογκό)λιθος της ΑΕΚ!

Αλεφ, ο πολύτιμος (ογκό)λιθος της ΑΕΚ!

Ηρθε, είδε, κατάλαβε και με το καλημέρα… γέμισε τον άξονα της ΑΕΚ με το ύψος και την τεχνική του ο Αλεφ, ανεβάζοντας επίπεδο την Ενωση!

Στο «Σέλτικ Παρκ» ο Αλεφ έπαιξε περίπου ένα μισάωρο μετά την αποβολή του Γαλανόπουλου. Στο ΟΑΚΑ έκανε το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα με την φανέλα της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος υψηλόσωμος αμυντικός χαφ ήρθε και… γέμισε τον άξονα, ενώ δείχνει το κατάλληλο συμπλήρωμα για την «σκούπα» του άξονα που λέγεται Αντρέ Σιμόες.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος που ήρθε με δανεισμό από την Μπράγκα και με βατή ρήτρα που φτάνει το 1,850 εκατ.ευρώ (έχουν πληρωθεί ήδη 150.000 ευρώ) στα πρώτα του λεπτά με την φανέλα της ΑΕΚ δείχνει να… δένει πολύ γρήγορα με το σύνολο. Εξαιρετική τεχνική, υψηλού επιπέδου και άμεσο passing game, ενώ με το ύψος του κερδίζει κατά κράτος τα αντίπαλα χαφ στον αέρα και δίνει έξτρα δύναμη στις στημένες φάσεις που είναι… πληγή. Και στο β’ ημίχρονο απέναντι στην Σέλτικ, όπου η ΑΕΚ αμυνόταν και δεχόταν πίεση ήταν υπερ-πολύτιμος.

Μπορεί στο ξεκίνημα του ματς να… ψαχνόταν, αλλά όσο περνούσε η ώρα έκανε πράγματα και θαύματα. Παίκτης που μπορεί να στηριχθεί η ΑΕΚ στον άξονα, ενώ με τον Σιμόες που στα… χαμηλά καθαρίζει τα πάντα δείχνουν ένα δίδυμο που μπορεί να «ανεβάσει» τον άξονα της ΑΕΚ πολύ.

Στα διπλά παιχνίδια με την Βίντι, όπου θα έχει προσαρμοστεί περισσότερο και θα έχει… δέσει με την ομάδα, θα έχει καταλυτική παρουσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ