Ταγμένο πρωτάθλημα από Τσίπρα, με κυβέρνηση ΝΔ

Ταγμένο πρωτάθλημα από Τσίπρα, με κυβέρνηση ΝΔ

Ο Μάρτινς θα ισχυριστεί πως την ώρα που κατευθυνόταν στον πάγκο, ο Λουτσέσκου του πάτησε το πόδι κι έπαθε οξεία ωτίτιδα.

Η στιγμή που περίμενε το πανελλήνιο με κομμένη την ανάσα, πλησιάζει επιτέλους. Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι προ των πυλών και τα αγωνιστικά πλάνα όλων των ομάδων, φτάνουν στην κορύφωση τους. Η χάρτινη πρωταθλήτρια επισκέφτηκε το γυναικολόγο να ρυθμίσει ώστε τα μητρικά να εμφανιστούν κατά τα τέλη του πρώτου φθινοπωρινού μήνα, ο Μάρτινς ξεκίνησε ήδη πρόβες στη σχολή Κάρολου Κουν για να είναι έτοιμος την 5η αγωνιστική!

Μα τι λέω, στο Καραΐσκάκη είναι ο αγώνας!

Και πάλι όμως δεν αλλάζει κάτι.

Δε υπάρχει διαφορά, το μόνο που θα έχει ενδιαφέρον είναι η έκταση του σκορ, οπότε πάλι κάτι θα σκαρφιστούν! Εδώ ο -για Όσκαρ- Γκαρσία υποτίθεται πως την έφαγε στο χείλος και εμφανίστηκε χωρίς εξωτερικό τραύμα και κολάρο στο λαιμό, μπορεί κι ο Μάρτινς να ισχυριστεί πως την ώρα που κατευθυνόταν στον πάγκο, ο Λουτσέσκου του πάτησε το πόδι κι έπαθε οξεία ωτίτιδα. Σε περίπτωση που γίνει έτσι πάντως, ποιος τον ακούει τον κυρ Σάββα, που θα καταγγέλει στις κάμερες την ΕΠΟ του Ιβάν, επειδή ο διαιτητής δεν έδωσε το καταφανέστατο πέναλτι στην ανατροπή του προπονητή..

Μόνος άτυχος της κλήρωσης ο «ο Άρης», 7η αγωνιστική μας υποδέχονται, κάπου κοντά στην εθνική επέτειο του ΟΧΙ δηλαδή. Θα πάνε πρωί πρωί στο μπαρμπέρη για ξύρισμα, καπάκι για μανικιούρ-πεντικιούρ, θα φορέσουν τα καλά τους, θα γεμίσουν το γήπεδο και η αποστολή τους θα τελειώσει κάπου εκεί, τέλος του Οκτώβρη. Κάποιον άλλο λόγο να ασχοληθούν δε θα έχουν μέχρι το Μάη, το πολύ πολύ πριν το παιγνίδι της Τούμπας να πάνε στο υποθηκευμένο-ιδιόκτητο προπονητικό, για να πωρώσουν τους παίκτες.

Φέτος θα έχουν και την ανασφάλεια, πως ενδέχεται να το ξανακάνουν σε μια τετραετία πάλι, οπότε η συμμετοχή θα είναι πιο μαζική..

Αν και τους έχω ικανούς να λένε τους παίκτες τους «κερδίστε τον ΠΑΟΚ» και όταν ξαναπέσουν στη Γ, έτσι για να βρουν λόγο ύπαρξης.

Τέλος πάντων, αυτά λίγο πολύ είναι γνωστά και αναμενόμενα, υπάρχουν άλλα πιο ενδιαφέροντα και ουσιώδη.

Με πρώτο και καλύτερο, την πληροφόρηση από τους ινστρούχτορες της ενημέρωσης, σε ποιον έταξε φέτος τον τίτλο ο Σύριζα.

Το ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και κάποτε θα τελειώσει είναι γνωστό, το σε ποιον το έταξαν φέτος είναι που μας καίει να μάθουμε.
Μη μας κρατάνε σε αγωνία δηλαδή τόσους μήνες, να μας πουν το μυστικό, να μην έχουμε άγχος κι εμείς που είμαστε κοινοί θνητοί και όχι διάδοχοι του Κλουζώ..

Δεν πιστεύω η σιωπή τους να οφείλεται στο ότι δεν το έχει τάξει κάπου φέτος, δε γίνονται αυτά, δεν είναι σοβαρά πράγματα.
Το έταξαν πέρσι δηλαδή και φέτος, τι;

Ξεχάστηκαν με τις φωτιές στην Αττική, κατανάλωσαν κάθε σταγόνα φαιάς ουσίας στην απελευθέρωση των δυο αξιωματικών, ή στη σύνταξη του προγράμματος της Θεσσαλονίκης volume ΙΙ και δεν έγινε υπουργικό συμβούλιο για να ληφθεί η απόφαση;

Κι αυτό ακόμα συνιστά είδηση, θέλουμε να μάθουμε, πως πχ «η σύναξη των υπουργών για να αποφασιστεί σε ποιον θα χαριστεί το φετινό πρωτάθλημα, θα πραγματοποιηθεί μετά την Ύψωση του

Τιμίου Σταυρού στις 14 Σεπτεμβρίου, μέχρι τότε τα στελέχη της κυβέρνησης θα είναι προσηλωμένα στα θρησκευτικά τους καθήκοντα και καταπονημένα από τη νηστεία, δε θα έχουν σωματικές-πνευματικές δυνάμεις για τόσο ασήμαντα θέματα»!
Γιατί μας αφήνουν να ζούμε στο σκοτάδι λοιπόν;

Πέρσι ήταν λαλίστατοι, δε δίστασαν να αποκαλύψουν καλά κρυμμένα μυστικά, που αγνοούσαν ακόμα και οι πράκτορες της Μοσάντ,

Φέτος γιατί σιωπούν και δε μας λένε σε ποιον έταξε η κυβέρνηση το πρωτάθλημα;

YΓ. Ο ένας λόγος που οι προφήτες του αθλητικού ρεπορτάζ παριστάνουν τους Κινέζους φέτος είναι απλός. Πέρσι δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να κατασκευάζουν άλλοθι αλλά με άγαρμπο τρόπο. Ο ΠΑΟΚ ήταν εμφανώς η καλύτερη ομάδα με διαφορά από τη δεύτερη, οπότε το σενάριο περί «ταγμένου» τους χάριζε προκαταβολικά το αφελές επιχείρημα πως «εγώ σας τα ΄λεγα».

Λες και αν γράψω τώρα εγώ πως «ο Σύριζα θα πατώσει στις εκλογές» ή ότι «ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ», θα σημαίνει πως οι εκλογές και ο αγώνας του γαύρου, είναι στημένα.

Σημειώστε πως τα ταξίματα τα ανακάλυψαν μετά την Πρωτοχρονιά, μέχρι τότε που ο γαύρος ήταν πρωτοπόρος και ο ΠΑΟΚ είχε μόλις αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του, έγραφαν σεντόνια για τον Μιραλάς. Όταν τους πήρε η κάτω βόλτα και ο ΠΑΟΚ άρχισε να πηγαίνει τρένο, τότε ανακάλυψαν τις θεωρίες συνωμοσίας.

Όπως και να χει, η εξέλιξη τους έκανε ρόμπες, πόσο δε όταν το πρωτάθλημα κρίθηκε στα δικαστήρια, σε περιβάλλον δηλαδή που ο κρατικός παρεμβατισμός είναι σαφώς πιο εύκολος κι αν υπήρχε βούληση από την κυβέρνηση να το χαρίσει κάπου, θα είχε ανοιχτό πεδίο για να το κάνει.

Όπως και συνέβη τελικά.

Ο δεύτερος λόγος που φέτος σφυρίζουν κλέφτικα είναι πιο πονηρός και ως κουτοπόνηροι τον έχουν πιάσει.

Το πολιτικό σκηνικό είναι εξαιρετικά ρευστό, ακόμα κι αν είχαν το θράσος να παπαγαλίσουν και πάλι πως «ο Τσίπρας έταξε και φέτος το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ », σκέψου να γίνουν πρόωρες εκλογές και να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα ταγμένο από τον Τσίπρα, με κυβέρνηση ΝΔ και την απονομή να γίνεται από τον Κούλη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ