Η μέρα που ο Σιώπης θα ψάχνει Καρυπίδη και Διαμαντόπουλο

Η μέρα που ο Σιώπης θα ψάχνει Καρυπίδη και Διαμαντόπουλο

Ταιριάζει τόσο στον Άρη, που μόνον αν φορέσει τη φανέλα του θα καταλάβει.

Αν δεν είναι ήδη, θα βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα ο αθλητικός διευθυντής του Άρη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, με μια και μοναδική αποστολή: Να βρει τον τρόπο να πείσει τον Μανόλη Σιώπη να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Για το ίδιο θέμα, ασχολείται προσωπικά κι ο Θόδωρος Καρυπίδης, που φέτος λιγότερο από κάθε άλλη φορά ενεπλάκη στα μεταγραφικά, έχοντας διοχετεύσει χρόνο και σε αρκετά άλλα ζητήματα που αποφάσισε να δρομολογήσει.

Ο Άρης τον θέλει στ’ αλήθεια και τον θέλει πολύ τον Σιώπη. Τον θέλει γιατί τον πιστεύει σαν ποδοσφαιρικό πρότζεκτ. Τον θέλει γιατί επιζητά τα χαρακτηριστικά του και δεδομένα θα τον αξιοποιήσει. Και τον θεωρεί και έναν από τους παίκτες του φετινού σχεδιασμού που εντάσσει στην κατηγορία εκείνων που λογίζει ως μέλη του κορμού της ομάδας που θέλει να φτιάξει σταδιακά, μειώνοντας από τη μια μεταγραφική περίοδο στην επόμενη τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα προσθέτει στο παζλ.

Δεν ξέρω σε όλο το εύρος το «θέμα» που έκανε το παιδί αυτό να αρνηθεί τις ως τώρα προοπτικές που του εμφάνισε ο Ολυμπιακός ως αυτές για τις οποίες συναινεί στη λύση του συμβολαίου του. Αυτό που ξέρω και μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι… ταιριάζει τόσο στον Άρη, που μόνον αν αποφασίσει να φορέσει τη φανέλα του θα καταλάβει.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό, είναι θέμα συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα μεταξύ των οπαδών, εδώ και πολλές μέρες: «Πίτμπουλ» τον ανεβάζουν, «μηχανάκι» τον κατεβάζουν. Παιδιά με τέτοια χαρακτηριστικά, με το πάθος να ξεχωρίζει στο παιχνίδι τους, παίρνουν αγάπη στο Χαριλάου και είναι στ’ αλήθεια ακριβή αυτή. Και φέτος ήρθαν καλοί ως πολύ καλοί παίκτες στο Χαριλάου για να συζητιέται τόσο πολύ ένας που δεν είναι και σίγουρο ότι θα ακολουθήσει.

Αυτό που καταθέτει στο γήπεδο το παιδί αυτό, ο Άρης δεν το χρειάζεται απλά, το θεωρεί συστατική ουσία της ποδοσφαιρικής του ταυτότητας.

Αν τα καταφέρουν και τον πείσουν ο Καρυπίδης με τον Διαμαντόπουλο και τον ντύσουν στα χρώματα του Άρη, σύντομα θα είναι ο ίδιος που θα τους αναγνωρίζει ότι του έδειξαν το δρόμο για να βάλει μια και καλή την καριέρα του στο δρόμο που επιθυμούσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ