Τόσος ντόρος για μια «βουτιά» τον Αύγουστο…

Τόσος ντόρος για μια «βουτιά» τον Αύγουστο…

Η «εξυγίανση» είναι εδώ, ενωμένη, δυνατή και δείχνει με το… καλημέρα την δύναμη της. Η νίκη του ΠΑΟΚ με τον Κουτσιαύτη δείχνει τον δρόμο και τα περσινά της «εξυγίανσης» θα αποδειχθούν σε σχέση με αυτά που ετοιμάζονται φέτος, απλά «προθέρμανση».

Υπερβολές… Αύγουστος είναι, ζέστη κάνει, είπε να κάνει και μια «βουτιά» ο Πρίγιοβιτς να… δροσιστεί. Και «δροσίστηκε» με το πέναλτι που πανικόβλητος έτρεξε να καταλογίσει ο Κουτσιαύτης που λογικά θα του χρεωθεί ως… ασίστ.

Για να σοβαρευτούμε τώρα. Όχι πως πέσαμε και από τα σύννεφα. Μήπως άλλωστε υπάρχει κανείς που δεν ξέρει ακριβώς τι γίνεται; Μήπως δεν κατανόησαν όλοι τι ακριβώς συμβαίνει με τα «συνεταιράκια» που πλέον δεν «μιλιούνται» και την εποχή του «δικού μας» Βαγγέλη Γραμμένου;

Μήπως κανείς εξεπλάγην βλέποντας στην Τούμπα τον Κουτσιαύτη να τρέχει να δείξει την άσπρη βούλα στην «βουτιά» του Πρίγιοβιτς για να σώσει τον ΠΑΟΚ; Υπάρχει όμως μια διαφορά από πέρσι. Φέτος «επιβάλλεται» από την «εξυγίανση» να βγει ο «σωστός» πρωταθλητής, με ότι αυτό συνεπάγεται… Άρα τα περσινά αναμένεται να αποδειχθούν… προθέρμανση σε σχέση με αυτά που θα ζήσουμε φέτος.

Όσο για το πέναλτι-φάντασμα, μην πει κανείς, δεν το είδε καλά ο Κουτσιαύτης, στο «ζωντανό» μπορείς να παρασυρθείς και διάφορα τέτοια παραμυθάκια… Δείτε το βίντεο της φάσης από την αρχή. «Πιάτο» την έχει την φάση ο Κουτσιαύτης, σε εξαιρετική θέση είναι για να μπορέσει να καταλάβει και να δει. Δεν υπάρχει κανένας στην ευθεία του, ακόμη και ο Παπαδόπουλος πέφτει με τέτοιο τρόπο που επιτρέπει στον διαιτητή να δει.

Για αυτό και «είδε» ο Κουτσιαύτης. Είχε δει και τα ζόρια, φτάναμε στο 60΄, είναι και το ματς με την Μπενφίκα, έπαιζε όπως έπρεπε ο Αστέρας για να πάρει αποτέλεσμα και να κάνει «γκέλα» στον ΠΑΟΚ και… εξυγιανθήκαμε από την πρεμιέρα!

Βεβαίως όπως είναι λογικό και όπως το ζήσαμε και πέρσι μέχρι να έρθουν τα γνωστά στην Τούμπα, μιλάμε για… ανθρώπινα λάθη. Για την ακρίβεια ίσως να μην ήταν καν λάθη αν δούμε τι ακριβώς υποστηρίζουν ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου. Ο τελευταίος πάντως έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για να χρειάζεται να ασχολείται κανείς σοβαρά μαζί του για όσα λέει. Απλά μέσω του Κουτσιαύτη είδαμε την νέα… πολιτική που θα ακολουθεί ο ΠΑΟΚ φέτος στα «εξυγιαντικά» σπρωξίματα.

Αυτό λοιπόν που περιμένουμε πως θα γίνεται όλη την σεζόν, όταν ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί από μόνος του να νικήσει ένα ματς, το είδαμε με το… καλημέρα.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό η ουσία δεν αλλάζει. Ξέρει τι τον περιμένει, ξέρει πως θα μαζεύουν βαθμούς οι δύο βασικοί τους αντίπαλοι, ξέρει πως σε όλα τα δικά τους παιχνίδια, με αρχή το αποψινό στο Καραϊσκάκη με τον Λεβαδειακό είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να νικήσουν και τον εκάστοτε διαιτητή.

Μια πρώτη «πρόβα», επιτυχημένη μάλιστα, έγινε στον αγώνα με την Μπέρνλι αν και σύμφωνα μάλιστα με τους υποστηρικτές των «εξυγιαντών» ο Ολυμπιακός… ευνοήθηκε κιόλας!

Εκεί βεβαίως, στην ΟΥΕΦΑ, δεν έχουμε «εξυγίανση», επισήμως τουλάχιστον, έχουμε όμως τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα και έχει επιλέξει για την Ελλάδα τον Μέλο Περέιρα ως αρχιδιαιτητή. Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης άλλωστε ξέρει, αλλά προφανώς τα βλέπει όλα καλά άρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ