Ο βρεγμένος μαέστρος

Ο βρεγμένος μαέστρος

Η εικόνα του Πάκο Έρέρα που στα 65 του χρόνια δεν προφυλάχτηκε ούτε λεπτό απο τη βροχή κάτω απο τον πάγκο, δείχνει την νοοτροπία αυτής της ομάδας

Η αλήθεια είναι ότι τρίβαμε τα μάτια μας με αυτά που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας στο γήπεδο της Λαμίας. Ένας Άρης που χόρευε κάτω από την βροχή, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Μια ομάδα που από το πρώτο λεπτό κατέβηκε στο γήπεδο για να επιβάλλει το ρυθμό της και να παίξει ποδόσφαιρο.

Είχαμε πάρει, σίγουρα, κάποια δείγματα απο τα φιλικά παιχνίδια, όμως αυτό το πράγμα που είδαμε ξεπέρασε πιστεύω κάθε προσδοκία. Ταχύτητα στο παιχνίδι, εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και παίκτες που με την ατομική τους ποιότητα έκαναν τη διαφορά.

Με τον Μπάσα να είναι μια ομάδα μόνος του στη μεσαία γραμμή, με τον Ματέο Γκαρσία να δίνει δείγματα του μεγάλου ταλέντου του. Και έναν Μπρούνο Γκάμα από άλλο πλανήτη. Ο Πορτογάλος συστήθηκε για τα καλά, δείχνοντας με το καλημέρα οτι είναι ένας απο τους κορυφαίους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος και μπορεί για πλάκα να παίξει βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα.

Για μένα μια απο τις πιο δυνατές στιγμές του χθεσινού αγώνα, ήταν η εικόνα του Πάκο Έρέρα. Αυτόν που κάποιοι παντογνώστες έλεγαν οτι ήρθε στον Άρη για να κολλήσει τα τελευταία του ένσημα. Είδα έναν προπονητή που είχε ετοιμάσει ενα σύνολο που δούλευε σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. Εναν τεχνικό που ταπεινά κράτησε χαμηλά τη μπάλα. Εναν άνθρωπο που στα 65 του χρόνια κάθισε και έφαγε τη βροχή όπως οι παίκτες του και οι οπαδοί του Άρη, χωρίς να προφυλαχθεί λεπτό στον πάγκο του.

Υ. Γ Η ομάδα άναψε τη σπίθα με την εμφάνιση της και ο κόσμος πήρε την πάσα. Ουρές σήμερα έξω απο το Κλεάνθης Βικελίδης για αγορά εισιτηρίων διαρκείας, ενώ περισσότεροι απο 25.000 οπαδοί του Άρη αναμένεται να βρεθούν τη Κυριακή στο Καυτανζόγλειο για το παιχνίδι με τη Λάρισα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ